produse

Set pentru curățare și întreținere espressoare DeLonghi DLSC306, 1 filtru apă DLSC002, 1 decalcifiant EcoDecalk 200ml, 1 soluție EcoMultiClean 250ml, 1 lavetă microfibră, 1 test duritate apă

COD: DLSC306
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 25 Oct. - Marți 26 Oct.
129,99 Lei -15%
mai ieftin cu 20,00 Lei
109,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
1.439,99 Lei
2.499,99 Lei
1.969,99 Lei
2.899,99 Lei
2.599,99 Lei

Descriere

 

Acest pachet complet conține toate accesoriile de întreținere și curățare necesare pentru ca espressorul De’Longhi să funcționeze optim. Pachetul conține:
  1 Filtru pentru apă: îmbunătățește calitatea apei folosite, reducând calcarul și metalele grele, accentuează gustul cafelei și menține aroma originală a acesteia. Prelungește durata de viață a espressorului, evitând apariția unor probleme de funcționare cauzate de calcar.
  1 Decalcifiant EcoDecalk de 200ml: decalcifiant de origine vegetală, cu impact redus asupra mediului. Folosit cu regularitate, previne formarea depunerilor de calcar ce provoacă probleme de funcționare și totodată sporește aroma naturală a cafelei.
  1 Soluție EcoMultiClean de 250ml: soluție specifică pentru curățarea sistemului de spumare a laptelui a fost creată pentru ca espressorul să rămână curat și să funcționeze optim o perioadă cât mai lungă de timp. Eco Multiclean este o soluție care curăță și degresează eficient toate părțile espressorului care intră în contact cu laptele. În cazul în care carafa pentru spumarea laptelui nu funcționează așa cum trebuie, sau în cazul în care ai uitat să rotești butonul de curățare imediat după utilizarea acesteia, o poți curăța și igieniza rapid, adăugând 10ml din acest produs de curățare și 90ml de apă în carafa pentru lapte. Acest amestec va fi distribuit prin circuit și eliminat din carafă, prin simpla acționare a funcției de spumare a laptelui. Utilizând acest produs de curățare în mod frecvent, vei observa o îmbunătățire semnificativă a modului de spumare a laptelui. De asemenea, adăugând puțină soluție pe o lavetă, poți curăța și espressorul, oferindu-i astfel o strălucire impecabilă.
  1 Lavetă din microfibră: adecvată pentru curățarea tuturor suprafețelor espressorului.
  1 Test de duritate a apei: pentru verificarea durității apei și pentru setarea corectă a espressorului (consultați manualul cu instrucțiuni de utilizare a espressorului).

 

magNET.ro este partener oficial De'Longhi România
 

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)