Kit de întreținere completă CA6707/10 pentru espressoare automate Saeco și Philips

COD: CA6707/10
Bucureşti: Stoc magazin
Cluj: Ultimul în stoc
Estimat livrare
Vineri 30 Oct. - Luni 2 Nov.

Fabricat în*:

Italy
Italia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
269,99 Lei -28%
mai ieftin cu 75,00 Lei
194,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
5.349,99 Lei
4.499,99 Lei
3.699,99 Lei
3.499,99 Lei
2.699,99 Lei
2.399,99 Lei
2.699,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Espressoare automate, accesorii originale
 

Până la 5000 de ceşti* fără detartrare graţie AquaClean. Inovaţia noastră nouă şi brevetată, filtrul de apă AquaClean, garantează că vei profita la maximum de cafetiera complet automată. Prin schimbarea filtrului la solicitarea aparatului, nu va trebui să-ţi detartrezi aparatul timp de până la 5.000 de ceşti, beneficiind de apă curată şi purificată. Un beneficiu în plus este că alarma de notificare pentru detartrare se dezactivează automat după instalarea filtrului AquaClean în cafetieră.

Menţine piesele în mişcare ale aparatului în stare perfectă de funcţionare. Cu ajutorul lubrifiantului, poţi menţine unitatea de preparare a espressorului în stare perfectă. Lubrifiantul este absolut sigur pentru consumatori.

O apă mai curată prelungeşte durata de viaţă a espressorului tău. Filtrul de apă prelungeşte durata de viaţă a espressorului tău, permiţându-ţi să te bucuri de cel mai bun gust al cafelei pentru mai mult timp.

6 luni de protecţie completă. Kitul de întreţinere te va ajuta să-ţi menţii espressorul în stare optimă în timp, punându-ţi la îndemână fiecare element de curăţare atunci când îţi este necesar.

Foloseşte doar consumabile Philips. Foloseşte doar consumabile Philips pentru a te asigura că aparatul funcţionează fără probleme mai mult timp. Consumabilele Philips sunt singurele recomandate pentru aparatele Philips şi Saeco.

Protejează espressoarele împotriva înfundării cu reziduuri de cafea. Tabletele pentru îndepărtarea reziduurilor uleioase rezultate din cafea şi pudra de curăţare a circuitului de lapte de la Philips asigură funcţionarea eficientă a espressorului, pentru cele mai bune rezultate. Îţi recomandăm să efectuezi acest ciclu cel puţin o dată pe lună.

Menţine gustul cafelei în timp. Întreţinerea regulată asigură cel mai bun gust şi cea mai bună aromă de la espressoarele Philips şi Saeco.

Pachetul conține:
  - 2 filtre AquaClean;
  - Un tub de lubrifiant;
  - 6 plicuri de curăţare a circuitului de lapte;
  - 6 tablete pentru îndepărtarea reziduurilor uleioase rezultate din cafea.

* - Luând în calcul 8 înlocuiri ale filtrului, aşa cum se indică pe aparat. Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de tendinţele de clătire şi curăţare.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Datele tehnice

Caracteristici
Tip produs:Kit de intretinere
Contine:1x Lubrifiant 15 grame
2x Filtre AquaClean
6x Tablete pentru indepartarea uleiului
6x Plicuri pentru indepartarea laptelui

Review-uri / Comentarii

3 review-uri

(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

3 review-uri

Apostolescu Doru

21/01/20

Cumparator verificat

Foarte util pentru întreținerea espressorului, filtrele le schimb la aprox. 3 luni, curățarea de ulei se face la 1 lună, ungerea grupului de infuzare la aprox. 4 luni iar curățarea carafei de lapte în funcție de utilizare. Acest kit de întreținere nu conține și soluția de decalcifiere (CA6700) care este obligatoriu de folosit la fiecare schimbare de filtru. De asemenea, vă va trebui kitul de service RI9127 sau 21001683 care conține garnitura (o-ring) de pe capul pistonului de infuzare, garnitură care trebuie schimbată la aprox. 4 luni (sau 500 de cești) și peria de curățare a canalului de apă reziduală. Dacă nu schimbați garnitura la timp espessorul o să înceapă să facă fel de fel de zgomote ciudate și diverse probleme - în final se va opri din funcționare.

58

Șerban Dumitru

29/12/19

Cumparator verificat

Kitul de întreținere este original, foarte bun și la cel mai bun preț de pe piață. Mulțumesc!

57

Lucian

21/08/20

Produsele sunt cred originale Philips. Livrarea a decurs perfect.

10