Kit de întreținere completă CA6706/10 pentru espressoare automate Saeco și Philips

COD: CA6706/10
Stoc magazin

Extinde durata de viaţă a aparatului - Acest kit de întreţinere îţi permite să preîntâmpini defectarea espressorului complet automat, menţinându-l în acelaşi timp curat şi în perfectă stare de funcţionare. Conceput pentru a-ţi oferi cea mai bună performanţă a aparatului.

Citeste descrierea completa
249,99 Lei -12%
mai ieftin cu 31,09 Lei
218,90 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Espressoare automate, accesorii originale
 

O apă mai curată prelungeşte durata de viaţă a espressorului tău. Filtrul de apă prelungeşte durata de viaţă a espressorului tău, permiţându-ţi să te bucuri de cel mai bun gust al cafelei pentru mai mult timp.

Decalcifierea perfectă a circuitelor de apă. Decalcificatorul Philips Saeco curăţă perfect toate circuitele de apă ale espressorului.

Tot ce ai nevoie pentru protejarea completă a espressorului complet automat. Kitul de întreţinere Philips este cel mai convenabil kit pentru menţinerea unor performanţe de vârf ale espressoarelor Philips şi Saeco.

Protejează espressoarele împotriva înfundării cu reziduuri de cafea. Tabletele pentru îndepărtarea reziduurilor uleioase rezultate din cafea îţi păstrează espressorul în stare bună de funcţionare, pentru cele mai bune rezultate. Efectuează acest ciclu cel puţin o dată pe lună.

Protejează sistemul împotriva acumulării de calcar. Acest decalcificator special îţi protejează aparatul împotriva depunerilor de calcar care afectează performanţa şi gustul. Este extrem de eficient, sigur şi uşor de utilizat. Pentru decalcifiere eficientă, execută procedura atunci când este necesar sau după 250 de ceşti, în funcţie de duritatea apei.

Foloseşte doar consumabile Philips. Foloseşte doar consumabile Philips pentru a te asigura că aparatul funcţionează fără probleme mai mult timp. Consumabilele Philips sunt singurele recomandate pentru aparatele Philips şi Saeco.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Philips Romania va ofera transport gratuit in service pe timp de garantie

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului