produse

Filtru de calcar și apă Philips AquaClean CA6903/10, Fără detartrare până la 625 de cești, Asigură o aromă intensă, Previne formarea calcarului, Extinde durata de viață a espressorului

București: Stoc magazin
Cluj: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Marți 13 Iun. - Miercuri 14 Iun.

Fabricat in*:

Switzerland
Elveția
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 108,99 Lei
Diferență: 29,00 Lei
79,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
COD: CA6903/10
EAN: 8720389000515
Lansat în: Q3 2017
Date brute
G: 0,19kg
L: 14,50cm
l: 9,50cm
Î:6,00cm

Documente oficiale

Descriere

Elimină calciul în mod natural datorită tehnologiei cu schimb de ioni. Tehnologia cu schimbi de ioni elimină calciul din apă, înainte ca acesta să intre în cafetieră, prevenind astfel formarea sa. Dacă filtrul este schimbat din timp la solicitarea aparatului, poţi să te bucuri de până la 625 de ceşti cu fiecare filtru*.

Aparatul tău nu se va înfunda datorită filtrului microporos. Filtrul AquaClean va păstra mai mult timp gustul cafelei şi va preveni înfundarea aparatului graţie unor caracteristici inovatoare, precum tehnologia cu schimb de ioni, fluxul de apă patentat şi filtrul microporos.

Apă curată purificată perfect datorită fluxului de apă patentat. Filtrul AquaClean garantează că în cafetiera complet automată intră numai apă pură şi filtrată şi reduce nevoia detartrării. Cu AquaClean poţi savura până la 5.000 de ceşti* fără a fi nevoie de detartrare, înlocuind filtrul de 8 ori.

Filtrul microporos blochează orice impurităţi. Eliminarea oricăror particule mici din băutura ta face o diferenţă enormă pentru calitatea din ceaşcă. Filtrul microporos previne contaminarea apei cu impurităţi, astfel că ai garanţia că fiecare ceaşcă pe care o prepari va fi proaspătă, curată şi delicioasă.

Activează fără efort filtrul cu sistemul Click&Go. O piesă durabilă şi totuşi foarte simplu de instalat. Doar fixează filtrul AquaClean în rezervorul de apă al espressorului super automat Saeco, activează-l din interfaţa cu utilizatorul şi eşti gata să savurezi până la 5.000 de ceşti de cafea pură fără detartrare*.

Activarea AquaClean dezactivează alarma de detartrare. Dacă activezi filtrul AquaClean, dezactivezi în mod automat alarma de detartrare. Poţi savura un număr mare de ceşti de cafea de cea mai bună calitate fără complicaţii – şi abia după 8 înlocuiri ale filtrului aparatul va reactiva alarma pentru procesul de detartrare. Aparatele dotate cu AquaClean au o etichetă pe rezervorul de apă.

Foloseşte doar consumabile Philips. Foloseşte doar consumabile Philips pentru a te asigura că aparatul funcţionează fără probleme mai mult timp. Consumabilele Philips sunt singurele recomandate pentru aparatele Philips şi Saeco.

* - Luând în calcul 8 înlocuiri ale filtrului, aşa cum se indică pe aparat. Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de tendinţele de clătire şi curăţare.

Review-uri / Comentarii

5.0
4 review-uri
5 stele
(4)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Alexandrescu Iulia

19 feb 2020

Super profesionisti!

Achizitie verificata

Un magazin online, care poate da exemplu pentru ce înseamnă relația cu clientul. Foarte profesioniști, foarte prompți, cu respect și dedicație pentru ceea ce fac. Mulțumesc!

Ștefan Vlad

24 dec 2019

Seriozitate si promptitudine

Comanda a fost preluată și prelucrată în timp foarte scurt. Produsul este conform cu prezentarea de pe pagina magNET. Totul a fost OK.

Radu Teodor

14 ian 2020

Amabilitate si servicii de calitate

Nu pot decât să le acord un 10 cu felicitări.
Dacă se nota până la 20 atât primeau pentru servicii, amabilitate și înțelegere.

Mihai

22 aug 2021

Servicii exceptionale

Am cumpărat în trecut un espressor de cafea Phillips... funcționează excelent. Filtrul pe care îl înlocuiesc este cumpărat anual tot de aici. Tot ce am achiziționat a fost de calitate. În plus, de fiecare dată am avut suport/asistență atunci când am comandat. Echipa care se ocupă de acest magazin este fff profesionistă.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.