Filtru de calcar și apă Philips AquaClean CA6903/10

COD: CA6903/10
Bucureşti: Stoc magazin
Cluj: Ultimul în stoc
Estimat livrare
Vineri 30 Oct. - Luni 2 Nov.

Fabricat în*:

Switzerland
Elveția
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
89,99 Lei -11%
mai ieftin cu 10,00 Lei
79,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
5.349,99 Lei
4.499,99 Lei
3.699,99 Lei
3.499,99 Lei
2.699,99 Lei
2.399,99 Lei
1.399,99 Lei
1.369,99 Lei
2.699,99 Lei
2.549,99 Lei
2.049,99 Lei
Vezi mai multe

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Espressoare automate, accesorii originale
 

Elimină calciul în mod natural datorită tehnologiei cu schimb de ioni. Tehnologia cu schimbi de ioni elimină calciul din apă, înainte ca acesta să intre în cafetieră, prevenind astfel formarea sa. Dacă filtrul este schimbat din timp la solicitarea aparatului, poţi să te bucuri de până la 625 de ceşti cu fiecare filtru*.

Aparatul tău nu se va înfunda datorită filtrului microporos. Filtrul AquaClean va păstra mai mult timp gustul cafelei şi va preveni înfundarea aparatului graţie unor caracteristici inovatoare, precum tehnologia cu schimb de ioni, fluxul de apă patentat şi filtrul microporos.

Apă curată purificată perfect datorită fluxului de apă patentat. Filtrul AquaClean garantează că în cafetiera complet automată intră numai apă pură şi filtrată şi reduce nevoia detartrării. Cu AquaClean poţi savura până la 5.000 de ceşti* fără a fi nevoie de detartrare, înlocuind filtrul de 8 ori.

Filtrul microporos blochează orice impurităţi. Eliminarea oricăror particule mici din băutura ta face o diferenţă enormă pentru calitatea din ceaşcă. Filtrul microporos previne contaminarea apei cu impurităţi, astfel că ai garanţia că fiecare ceaşcă pe care o prepari va fi proaspătă, curată şi delicioasă.

Activează fără efort filtrul cu sistemul Click&Go. O piesă durabilă şi totuşi foarte simplu de instalat. Doar fixează filtrul AquaClean în rezervorul de apă al espressorului super automat Saeco, activează-l din interfaţa cu utilizatorul şi eşti gata să savurezi până la 5.000 de ceşti de cafea pură fără detartrare*.

Activarea AquaClean dezactivează alarma de detartrare. Dacă activezi filtrul AquaClean, dezactivezi în mod automat alarma de detartrare. Poţi savura un număr mare de ceşti de cafea de cea mai bună calitate fără complicaţii – şi abia după 8 înlocuiri ale filtrului aparatul va reactiva alarma pentru procesul de detartrare. Aparatele dotate cu AquaClean au o etichetă pe rezervorul de apă.

Foloseşte doar consumabile Philips. Foloseşte doar consumabile Philips pentru a te asigura că aparatul funcţionează fără probleme mai mult timp. Consumabilele Philips sunt singurele recomandate pentru aparatele Philips şi Saeco.

* - Luând în calcul 8 înlocuiri ale filtrului, aşa cum se indică pe aparat. Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de tendinţele de clătire şi curăţare.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

3 review-uri

(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

3 review-uri

Ștefan Vlad

24/12/19

Comanda a fost preluată și prelucrată în timp foarte scurt. Produsul este conform cu prezentarea de pe pagina magNET. Totul a fost OK.

56

Alexandrescu Iulia

19/02/20

Cumparator verificat

Un magazin online, care poate da exemplu pentru ce înseamnă relația cu clientul. Foarte profesioniști, foarte prompți, cu respect și dedicație pentru ceea ce fac. Mulțumesc!

54

Radu Teodor

14/01/20

Nu pot decât să le acord un 10 cu felicitări. Dacă se nota până la 20 atât primeau pentru servicii, amabilitate și înțelegere.

48