produse

Cartuș Brita Intenza+ CA6702/10 pentru filtrul de apă destinat espressoarelor automate Saeco și Philips

COD: CA6702/10
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Marți 28 Sept. - Miercuri 29 Sept.

Fabricat în*:

Switzerland
Elveția
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
69,99 Lei -21%
mai ieftin cu 15,00 Lei
54,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
1.929,99 Lei
1.929,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Espressoare automate, accesorii originale
 

Setări reglabile pentru filtre de apă. Setările filtrului de apă pot fi reglate în funcţie de duritatea apei. Trebuie doar să roteşti inelul de reglare de pe filtrul de apă Intenza+. Setează-l în poziţia A pentru apă cu duritate scăzută, în poziţia B pentru apă cu duritate medie (setarea din fabrică) şi în poziţia C pentru apă cu duritate ridicată. Astfel asiguri protecţie optimă împotriva depunerilor de calcar şi un gust desăvârşit.

Apă proaspăt filtrată pentru o aromă mai bogată a cafelei. Apa este un ingredient esenţial al oricărui espresso - aşa că pentru un gust optim, este întotdeauna de preferat să o filtraţi profesionist. De aceea, toate espressoarele Saeco pot fi echipate opţional cu filtrul de apă inovator INTENZA+, pe care l-am creat în colaborare cu BRITA, numărul unu mondial în domeniul filtrelor de apă destinate uzului casnic. Nu trebuie decât să o setezi conform durităţii apei folosite şi tehnologia sa sofisticată face restul. Rezultatul? Condiţii ideale ale apei pentru o cafea espresso cu cea mai intensă aromă.

Un proces mai eficient de preparare. Filtrul de apă asigură o temperatură constantă de preparare şi o presiune consecventă în timpul procesului de preparare, îmbunătăţind performanţa espressorului tău.

Îţi protejează sistemul împotriva depunerilor de calcar. Filtrul de apă INTENZA+ ajută la protejarea aparatului tău împotriva depunerilor de calcar provenite de la apa de robinet, care afectează gustul şi aroma cafelei tale.

O apă mai curată prelungeşte durata de viaţă a espressorului tău. Filtrul de apă prelungeşte durata de viaţă a espressorului tău, permiţându-ţi să te bucuri de cel mai bun gust al cafelei pentru mai mult timp.

Sistem Click&Go. Cartuşul pentru filtrarea apei se montează uşor pe rezervorul de apă şi este gata de utilizare în mai puţin de 30 de secunde.

Înlocuieşte o dată la 2 luni. Înlocuirea regulată a cartuşului este importantă pentru un gust optim al cafelei şi pentru protejarea consecventă a cafetierei tale. Înlocuieşte cartuşul la fiecare două luni.

Foloseşte doar consumabile Philips. Foloseşte doar consumabile Philips pentru a te asigura că aparatul funcţionează fără probleme mai mult timp. Consumabilele Philips sunt singurele recomandate pentru aparatele Philips şi Saeco.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)