Storcător prin presare la rece cu ax melcat Hurom H100 (Titanium Gray) [Gama Easy]

COD: H-100-DBEA01
Stoc epuizat

Fabricat în*:

South Korea
Coreea de Sud
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Faceţi din Hurom o parte esențială din rutina zilnică! Revoluţionarul Hurom Slow Juicer H100 păstrează gustul proaspăt și valoarea nutritivă a ingredientelor, plus o curăţare ușoară și asamblare simplă.

Citeste descrierea completa
2.099,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este importator si distribuitor oficial Hurom - storcatoare prin presare la rece cu ax melcat de inalta performanta
 

Hurom este inventatorul Slow Squeezing Tehnology. Acesta este un sistem inovator de stoarcere lentă prin presare la rece, fără frecarea și încălzirea sucului la viteze mari, fără aerarea sucului ca și în cazul storcătoarelor centrifugale. Se reușește astfel, o stoarcere naturală, se maximizează cantitatea de suc și se păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții si antioxidanții.

Storcătorul cu melc Hurom H100, gama Easy, a fost conceput pentru a fi cât mai avantajos posibil pentru client de a-l folosi şi spăla, permiţându-le să se bucure de un suc proaspăt şi cât mai bogat în nutrienţi fără probleme. Pentru a obţine aceste avantaje ne-am folosit de impresiile clienţilor. Hurom a luat în considerare experienţele utilizatorilor de storcătoare lente şi au dezvoltat cel mai bun storcător, cu un nou mecanism de stoarcere.

Curăţare rapidă, completă. Mai uşor şi mai rapid de curăţat. Filtrele storcătorului au fost concepute pentru a preveni acumularea de reziduuri și, prin urmare, poate fi pur și simplu curăţate prin clătire sub jet de apă. Absenţa lamelor ascuțite face spălarea filtrelor mai uşoara şi în condiţii de siguranţă.

Uimitor de uşor de folosit. O metodă foare simplificată de stoarcere cu un mecanism complet nou. Storcatorul Hurom gama Easy este exptrem de uşor de asamblat – tot ce trebuie să faci este să ataşezi bolul de procesare în şănţuleţul din baza aparatului.

Zgomot redus. Motorul silenţios permite prepararea sucului în orice moment al zile, chiar şi dimineaţa devreme sau noaptea, fără grija unui zgomot excesiv.

Inclinare de 7 ° pentru a curge şi ultima picătura. Partea de jos a bolului de procesare are o înclinare de şapte grade pentru a colecta şi ultima picătură de suc după ce procesul de stoarcere s-a terminat.

Parghie de ridicare uşor de folosit. Glisează butonul în jos când vrei să storci fructe sau legume. Glisează butonul în sus cand vrei să prepari îngheţată din fructe îngheţate sau când vrei să speli aparatul. Când butonul este în jos ingredientele se mai storc încă o dată. Pentru o curăţare rapidă şi uşoară glisează butonul în sus.

Introduceţi ingredientele în condiţii de siguranţă cu noua şi îmbunătăţita pâlnie de alimentare. Pâlnia dubla de alimentare de la Hurom este acum şi mai sigură de folosit datorită formei care nu necesită ca utilizatorii să introducă mâna în gura de alimentare când aprovizioneaza storcătorul cu ingrediente pentru stoarcere. Pâlnia lărgită de alimentare a storcătorului il face să stoarcă mai uşor igrediente de o varietate de mărimi şi forme.

Uşor de folosit şi cu o formă exterioară concentrată pe detalii. Mult timp apreciat de către toţi utilizatorii de storcător Hurom, butonul pentru pornire şi tăviţa pentru vasul de suc completează acest aparat având totuşi un design meticulos.

Caracterisitici:

Nu stii ce storcator Hurom sa alegi? Daca esti indecis, mai bine testeaza!
 

Transport gratuit in service pe timp de garantie - Hurom

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului