produse

Storcător prin presare Wellra TGJ50S Burgundy

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 23 Apr. - Miercuri 24 Apr.

Fabricat in*:

South Korea
Coreea de Sud
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.699,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Free Pickup & Return
COD: TGJ50S Burgundy
Date brute
G: 9,00kg

Descriere

Puternic şi delicat de fiecare dată, exact cum ai nevoie. Storcătorul Wellra cu agrenaj dublu de presare este puternic când ai nevoie să presezi şi să storci toţi nutienţii essenţiali din morcovi sau delicat când ai nevoie să presezi şi să storci toţi nutrienţii din ierburi verzi. A fot creat pentru a dezvolta 60 RPM (rotaţii pe minut), dar, pentru ca are un sistem dublu de angrenaj este mai rapid decât un storcător clasic cu 60 RPM ceea ce il face să păstreze şi să stoarcă cât mai mult din nutrienţii fructelor, legumelor si verdeţurilor.

Wellra Slow Juicer este proiectat pentru o utilizare ușoară. Are 3 tipuri de site care facilitează stoarcerea oricarui tip de fructe, legume și nuci. Cilindrul sită cu găuri mici egale Wellra este folosit pentru a produce suc din frunze verzi şi fructe şi legume fibroase (este cel mai des folosit). Cilindrul sită cu găuri inegale Wellra este ideal pentru producerea de sucuri cu un conținut ridicat de celuloză și fibre , variind de la fructe de pădure (căpșuni, zmeură, mure) la fructe moi (banane, mango, piersici). Cilindrul fără găuri Wellra este perfect potrivit pentru producția de unt de nuci, piure de legume (linte, năut, fasole, ceapă, ciuperci, ardei) şi deserturi reci.

Alte caracteristici:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.