produse

Storcător centrifugal Philips HR1864/20 [Gama Viva Collection]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HR1864/20
Date brute
G: 4,19kg

Descriere

Funcţia de pre-curăţare elimină fibrele nedorite. Storcătorul Philips este primul storcător centrifugal de pe piaţă cu funcţie de pre-curăţare. Turnând apă în elementul de împingere, poţi crea o fântână de apă în aparat, care elimină fibrele nedorite de pe capac şi uşurează curăţarea sitei.

Asamblare rapidă şi uşoară a tuturor pieselor. Asamblare rapidă şi uşoară a tuturor pieselor.

Verificare uşoară a pulpei prin recipientul transparent. Bucură-te de o experienţă a stoarcerii cu adevărat interactivă. Capacul şi recipientul pentru pulpă sunt transparente, astfel încât să poţi vedea fructele şi legumele în timpul stoarcerii. Poţi vedea direct când recipientul s-a umplut, ştiind exact când anume trebuie să îl goleşti.

Prepară până la 2 l odată. Poţi prepara până la 2 l de suc odată, fără a fi nevoie să goleşti recipientul pentru pulpă.

Tub de alimentare XL (75 mm). Tubul de alimentare foarte mare, de 75 mm, îți permite să storci şi fructe sau legume mai mari, precum merele, morcovii şi rădăcinile de sfeclă, fără a le tăia în prealabil.

Motor puternic, de 700 W. Motor puternic de 700 W pentru amestecare şi zdrobire eficiente.

Stoarce toate fructele de pădure simultan cu accesoriul pâlnie. Adăugarea fructelor de pădure sau a fructelor mai mici în tubul de alimentare poate fi dificilă. Poziţionează accesoriul pâlnie direct pe tub. Acum poți pune toate fructele de pădure simultan.

Tehnologie QuickClean. Storcătorul Philips este conceput să fie curăţat uşor mulţumită tehnologiei QuickClean. Curăţarea se poate face acum într-un minut graţie recipientului integrat pentru pulpă şi suprafeţelor netede.

Toată pulpa este colectată într-un loc pentru o curăţare uşoară. Pulpa va fi colectată în singurul loc în care ar trebui să se afle: în recipientul pentru pulpă al storcătorului tău de fructe de la Philips. Prin urmare, nu mai este nevoie să îndepărtezi pulpa de pe alte componente, cum ar fi de pe capac. Datorită designului rotund şi suprafeţelor netede, fără unghiuri ascunse şi crăpături, pulpa este la îndemână, iar recipientul este mult mai uşor de curăţat.

Sită QuickClean. Mare parte a fibrelor din pulpă se blochează de obicei în sită, ceea ce face curăţarea foarte dificilă. Datorită tehnologiei inovatoare QuickClean, toate suprafeţele sitei sunt netede, ceea ce facilitează curăţarea fibrelor cu un burete standard de bucătărie.

Suprafeţe netede şi uşor de curăţat. Storcătorul este conceput cu forme rotunde şi suprafeţe netede pentru a facilita clătirea la robinet.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.