Storcător centrifugal Philips HR1855/90 [Gama Viva Collection]

COD: HR1855/90
Stoc furnizor

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
599,99 Lei -37%
mai ieftin cu 220,00 Lei
379,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Blendere, storcatoare, roboti de bucatarie, mixere verticale, accesorii originale
 

Tehnologie QuickClean. Storcătorul Philips este conceput să fie curăţat uşor mulţumită tehnologiei QuickClean. Curăţarea se poate face acum într-un minut graţie recipientului integrat pentru pulpă şi suprafeţelor netede.

Funcţia de pre-curăţare elimină fibrele nedorite. Storcătorul Philips este primul storcător centrifugal de pe piaţă cu funcţie de pre-curăţare. Turnând apă în elementul de împingere, poţi crea o fântână de apă în aparat, care elimină fibrele nedorite de pe capac şi uşurează curăţarea sitei.

Toată pulpa este colectată într-un loc pentru o curăţare uşoară. Pulpa va fi colectată în singurul loc în care ar trebui să se afle: în recipientul pentru pulpă al storcătorului tău de fructe de la Philips. Prin urmare, nu mai este nevoie să îndepărtezi pulpa de pe alte componente, cum ar fi de pe capac. Datorită designului rotund şi suprafeţelor netede, fără unghiuri ascunse şi crăpături, pulpa este la îndemână, iar recipientul este mult mai uşor de curăţat.

Sită QuickClean. Mare parte a fibrelor din pulpă se blochează de obicei în sită, ceea ce face curăţarea foarte dificilă. Datorită tehnologiei inovatoare QuickClean, toate suprafeţele sitei sunt netede, ceea ce facilitează curăţarea fibrelor cu un burete standard de bucătărie.

Verificare uşoară a pulpei prin recipientul transparent. Bucură-te de o experienţă a stoarcerii cu adevărat interactivă. Capacul şi recipientul pentru pulpă sunt transparente, astfel încât să poţi vedea fructele şi legumele în timpul stoarcerii. Poţi vedea direct când recipientul s-a umplut, ştiind exact când anume trebuie să îl goleşti.

Asamblare rapidă şi uşoară a tuturor pieselor. Asamblare rapidă şi uşoară a tuturor pieselor.

Prepară până la 2 l odată. Poţi prepara până la 2 l de suc odată, fără a fi nevoie să goleşti recipientul pentru pulpă.

Motor puternic de 700 W. Stoarce chiar şi cele mai dure fructe şi legume cu ajutorul motorului puternic de 700 W.

Tub de alimentare XL (75 mm). Tubul de alimentare foarte mare, de 75 mm, îți permite să storci şi fructe sau legume mai mari, precum merele, morcovii şi rădăcinile de sfeclă, fără a le tăia în prealabil.

Suprafeţe netede şi uşor de curăţat. Storcătorul este conceput cu forme rotunde şi suprafeţe netede pentru a facilita clătirea la robinet.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

3 review-uri

(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

3 review-uri

Mocanu Cristian

10/01/20

Cumparator verificat

Este primul storcător și îmi plac sucul obținut și metoda simplă de curățare.

50

Polexe Dan

14/12/19

Cumparator verificat

Foarte bun, extrage sucul bine, silențios, se curăță ușor după ce te obișnuiești cu montatul și demontatul. Produs inovativ cu design reușit.

44

Păcurariu Ionel Mihai

25/09/20

Cumparator verificat

Personal foarte prietenos și prompt. Îl folosim deja de câteva zile, nu am avut nicio problemă. Recomand!

17