produse

Storcător Hurom H200-WBEA03

Cluj: Stoc limitat

Fabricat în*:

South Korea
Coreea de Sud
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 2.999,99 Lei
Diferență: 600,00 Lei
2.399,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie motor 120 luni
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Send To Service
COD: H200-WBEA03

Descriere

Reîncărcare de energie vibrantă pentru viața de zi cu zi! Acum umpleți-l cu fructe proaspete, umplute cu vitamine

Sunteți la regim? Doriți să aveți un stil de viată sănătos? Vă plac sucurile? Vă doriți un storcător cu ajutorul căruia să obțineți mai mult suc, iar pulpa să fie cât mai uscată? Daca ați răspuns cu "DA" la toate aceste întrebari, echipa MagNet, vă recomandă storcătoarele de la Hurom.
 Brandul Hurom înseamnă excelență în domeniul storcătoarelor lente, prin presare la rece. Cu peste 40 de ani de experiență pe acest segment de piață și tehnologie patentată Slow Squeezing System care a revoluționat modul în care se obțin sucurile prin presare la rece, fără frecare și fără a trece ingredientele printr-un proces termic care afectează conținutul nutritiv, Cei de la Hurom au reușit să creeze o adevarată capodoperă a electrocasnicelor cu seria Hurom H-200 ALL Seria Premium.

Modelul Hurom H200 All in One. Este cel mai recent model al unui storcător lent care vă permite să stoarceți suc de înaltă calitate din fructe și legume proaspete, să faceți sucuri groase sau înghețată. Datorită structurii sale verticale, nu ocupă mult spațiu pe blatul bucătăriei.Este singurul storcător lent. Cu un coș de până la 14 cm, are capacitatea de a pune fructe sau legume umplând complet coșul de încărcare și în acest moment puteți face alte lucruri, deoarece are o capacitate de 2 litri. Cel mai recent sistem de filtrare nu are ecrane metalice, ceea ce permite curățarea storcătorului foarte rapid. Filtrele rețin bucăți de fructe sau legume, datorită cărora sucul extras este mai clar, bogat în vitamine și enzime.Storcătorul Hurom h200. 
Are doar 43 de rotații pe minut, ceea ce reduce oxidarea și previne pierderea micronutrienților valoroși, în timp ce pulpa de ieșire este foarte uscată. Mânerul său de fixare manuală ajută la utilizarea și prepararea confortabilă a sucului. Storcătorul All in One Hurom H200 extrage suc din fructe și legume tari, moi, fibroase. De asemenea, puteți prepara lapte din ingredientele preferate, precum și cocktailuri groase și hrănitoare.  Tehnologie de extrudare Easy Plus SST. Filtrul pentru sucurile limpezi are goluri mai mici, ceea ce duce la un suc limpede, catifelat și perfect neted. Filtrul de suc gros are fante mai mari, ceea ce ajută la prepararea de smoothie-uri dense și mai hrănitoare.FUNCȚII:
*curățare automată;
*stoarcere automată;
*treaptă de mers înapoi;
*start lin;

Specificații: MODEL H200 All in One
Dimensiuni: 17,6 x 28,6 x 44,5 cm;
Greutate: 6,5 KG;
Putere: 150 W;
Viteză: 43 rotații/ MIN;
Tip motor: Inducție;
Comutator de siguranță: automat;
Timp de lucru: 30 minute;

Conținutul cutiei:
1-Storcător lent;
1-Filtru pentru sucuri limpezi;
1-Filtru pentru sucuri groase;
1-Recipient de suc de 350 ml;
1-Recipient de celuloză;
1-Împingător de plastic;
1-Perie de curatat;
1-Manual de utilizare.

 

 

Ce poate să facă Hurom pentru sanătatea ta ? Alege Hurom înainte să fie prea târziu. Storcătorul HUROM slow juicer nu este un blender sau un storcător centrifugal, el folosește o tehnologie revolutionară de stoarcere cu un ax melcat cu ajutorul caruia se obține prin presare la rece o stoarcere cât mai naturală a sucului din fructe sau legume chiar și din frunze, fără degradarea acestuia prin încălzire sau frecare, ca și în cazul storcătoarelor tradiționale cu lamă sau centrifugă. Fructele și legumele sunt strivite în prealabil, urmând presarea la rece, obținându-se cantitatea maximă de suc posibilă, noexidat, neaerat, cu păstrarea vitaminelor , mineralelor, enzimelor, nutrienților și antioxidanților, practic un suc mult mai sănătos decât în cazul utilizării storcătoarelor centrifugale.

Hurom: o sursă de fericire în viața ta. Cu Hurom, viața ta de zi cu zi va fi îmbogățită de prospețimea naturii, în mijlocul agitației din viața metropolitană. Ne propunem să vă umplem viața cu idei și momente care să vă conducă pe calea către o viață mai sănătoasă, mai extraordinară și mai fericită în viitor, cu ajutorul storcătoarelor noastre lente. Mai mult decât atât, Hurom ar putea fi subiectul multor conversații memorabile cu oameni la care ții, atunci când împărtășești sfaturi nutriționale de înaltă calitate cu prietenii și cei dragi și va deveni în cele din urmă o alegere de stil de viață care îți revitalizează viața. Hurom va fi o sursă de fericire în viața ta, prin arta sucului lent.

Scurtă Istorie: Fondată în 1974, Hurom este o marcă de aparate de bucătărie sud-coreeană care oferă o varietate de storcătoare care sunt ideale pentru a face sucuri și piureuri din legume, fructe, verdeață cu frunze și nuci. Tehnologia patentată de Hurom, Slow Squeezing, stoarce sucul în loc să mărunțească fructele și legumele, precum alte storcătoare și amestecătoare, reducând astfel deteriorarea ingredientelor și menținând intacte gustul natural și nutriția. Hurom a devenit cel mai mare vânzător de storcătoare cu presă lentă și rece din lume.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)