produse

Storcător Hurom H200-RBEA03

Stoc epuizat

Fabricat in*:

South Korea
Coreea de Sud
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Garantie motor 10 ani
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Free Pickup & Return
COD: H200-RBEA03

Descriere

Reîncărcare de energie vibrantă pentru viața de zi cu zi! Acum umpleți-l cu fructe proaspete, umplute cu vitamine
HH-Elite-e1504541267374-4.jpg
Sunteți la regim? Doriți să aveți un stil de viată sănătos? Vă plac sucurile? Vă doriți un storcător cu ajutorul căruia să obțineți mai mult suc, iar pulpa să fie cât mai uscată? Daca ați răspuns cu "DA" la toate aceste întrebari, echipa MagNet, vă recomandă storcătoarele de la Hurom.
 


banner%20hurom(1).jpg
Brandul Hurom înseamnă excelență în domeniul storcătoarelor lente, prin presare la rece. Cu peste 40 de ani de experiență pe acest segment de piață și tehnologie patentată Slow Squeezing System care a revoluționat modul în care se obțin sucurile prin presare la rece, fără frecare și fără a trece ingredientele printr-un proces termic care afectează conținutul nutritiv, Cei de la Hurom au reușit să creeze o adevarată capodoperă a electrocasnicelor cu seria Hurom H-200 ALL Seria Premium.

huromh200-01.jpg

Modelul Hurom H200 All in One. Este cel mai recent model al unui storcător lent care vă permite să stoarceți suc de înaltă calitate din fructe și legume proaspete, să faceți sucuri groase sau înghețată. Datorită structurii sale verticale, nu ocupă mult spațiu pe blatul bucătăriei.

hurom%20h200-01.jpg

Este singurul storcător lent. Cu un coș de până la 14 cm, are capacitatea de a pune fructe sau legume umplând complet coșul de încărcare și în acest moment puteți face alte lucruri, deoarece are o capacitate de 2 litri. Cel mai recent sistem de filtrare nu are ecrane metalice, ceea ce permite curățarea storcătorului foarte rapid. Filtrele rețin bucăți de fructe sau legume, datorită cărora sucul extras este mai clar, bogat în vitamine și enzime.

reteta1hurom%2Cmere.jpg

Storcătorul Hurom h200. 
Are doar 43 de rotații pe minut, ceea ce reduce oxidarea și previne pierderea micronutrienților valoroși, în timp ce pulpa de ieșire este foarte uscată. Mânerul său de fixare manuală ajută la utilizarea și prepararea confortabilă a sucului. Storcătorul All in One Hurom H200 extrage suc din fructe și legume tari, moi, fibroase. De asemenea, puteți prepara lapte din ingredientele preferate, precum și cocktailuri groase și hrănitoare.  

hurom%20h200.jpg

Tehnologie de extrudare Easy Plus SST. Filtrul pentru sucurile limpezi are goluri mai mici, ceea ce duce la un suc limpede, catifelat și perfect neted. Filtrul de suc gros are fante mai mari, ceea ce ajută la prepararea de smoothie-uri dense și mai hrănitoare.

Indecis%20-%20Testeaza%20storcatoarele%20prin%20presare%20la%20rece%20Hurom.jpg

FUNCȚII:
*curățare automată;
*stoarcere automată;
*treaptă de mers înapoi;
*start lin;

Specificații: MODEL H200 All in One
Dimensiuni: 17,6 x 28,6 x 44,5 cm;
Greutate: 6,5 KG;
Putere: 150 W;
Viteză: 43 rotații/ MIN;
Tip motor: Inducție;
Comutator de siguranță: automat;
Timp de lucru: 30 minute;

Conținutul cutiei:
1-Storcător lent;
1-Filtru pentru sucuri limpezi;
1-Filtru pentru sucuri groase;
1-Recipient de suc de 350 ml;
1-Recipient de celuloză;
1-Împingător de plastic;
1-Perie de curatat;
1-Manual de utilizare.

Transport%20gratuit%20in%20service%20pe%20timp%20de%20garantie%20-%20Hurom.jpg

 

 

Ce poate să facă Hurom pentru sanătatea ta ? Alege Hurom înainte să fie prea târziu. Storcătorul HUROM slow juicer nu este un blender sau un storcător centrifugal, el folosește o tehnologie revolutionară de stoarcere cu un ax melcat cu ajutorul caruia se obține prin presare la rece o stoarcere cât mai naturală a sucului din fructe sau legume chiar și din frunze, fără degradarea acestuia prin încălzire sau frecare, ca și în cazul storcătoarelor tradiționale cu lamă sau centrifugă. Fructele și legumele sunt strivite în prealabil, urmând presarea la rece, obținându-se cantitatea maximă de suc posibilă, noexidat, neaerat, cu păstrarea vitaminelor , mineralelor, enzimelor, nutrienților și antioxidanților, practic un suc mult mai sănătos decât în cazul utilizării storcătoarelor centrifugale.

Hurom: o sursă de fericire în viața ta. Cu Hurom, viața ta de zi cu zi va fi îmbogățită de prospețimea naturii, în mijlocul agitației din viața metropolitană. Ne propunem să vă umplem viața cu idei și momente care să vă conducă pe calea către o viață mai sănătoasă, mai extraordinară și mai fericită în viitor, cu ajutorul storcătoarelor noastre lente. Mai mult decât atât, Hurom ar putea fi subiectul multor conversații memorabile cu oameni la care ții, atunci când împărtășești sfaturi nutriționale de înaltă calitate cu prietenii și cei dragi și va deveni în cele din urmă o alegere de stil de viață care îți revitalizează viața. Hurom va fi o sursă de fericire în viața ta, prin arta sucului lent.

hurombanner2.jpg

Scurtă Istorie: Fondată în 1974, Hurom este o marcă de aparate de bucătărie sud-coreeană care oferă o varietate de storcătoare care sunt ideale pentru a face sucuri și piureuri din legume, fructe, verdeață cu frunze și nuci. Tehnologia patentată de Hurom, Slow Squeezing, stoarce sucul în loc să mărunțească fructele și legumele, precum alte storcătoare și amestecătoare, reducând astfel deteriorarea ingredientelor și menținând intacte gustul natural și nutriția. Hurom a devenit cel mai mare vânzător de storcătoare cu presă lentă și rece din lume.
magNET.ro%20este%20importator%20si%20distribuitor%20oficial%20Hurom%20-%20storcatoare%20prin%20presare%20la%20rece%20cu%20ax%20melcat%20de%20inalta%20performanta.jpg

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Papastefani Fabjana

07 Dec 2021

Amazing assistance and fantastic product

Achizitie verificata

I have been looking for a while to purchase my first HUROM Slow Juicer and I finally decided to purchase one during the sales of Black Friday. At first, I did not notice this store is in Cluj and not in Bucharest and this feedback is even more relevant for that. The sales person assisted me in each step of the purchasing process, we agreed together a delivery time, and I got assistance also on tips and tricks of using this amazing product, apart from the manual that was inside. I must say, FirstClass customer service. Thank you!

Now about the product: this is not just any appliance, you guys, this is a relationship. The juices and ice cream made with this HUROM are just something else. This item is a game-changer. Not only it is easy to use, to clean and operate, but it makes it so much easier to mix various fruits and veggies and to make your own plant based milks. This machine takes all the juice from the foods and I have used the remaining of foods like Ginger for example, dried them out and to put them in my grinder and make ginger powders or other. This item is so versatile and such a game-changer! Buy it! You will love it and your life!

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.