produse

Mașină electrică de presat roşii Reber 9008 N n.3, Motor prin inducție de 400W, Funcționare continuă, Producție 70~140kg/h, Corp din fontă tratată, Filtru și pâlnie din oțel inoxidabil 304

Cluj: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Marți 18 Iun. - Miercuri 19 Iun.

Fabricat in*:

Italy
Italia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.449,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Free Pickup & Return
COD: 9008 N
EAN: 8013152900809
Lansat în: Q4 2012
Date brute
G: 9,50kg

Documente oficiale

Accesorii

Filtru conic cu găuri mici Reber n.3 5503 NP, dimensiune găuri sită 1.1 mm, inox alimentar AISI 304
139,99 Lei
Filtru conic cu găuri mari Reber n.3 5503 NG, dimensiune găuri sită 2.5 mm, inox alimentar AISI 304
139,99 Lei
Accesoriu de tocat carne Reber 8820 N n.5, Compatibil cu 9008 N (motor de 400W), Corp din fontă tratată, Împingător și tavă din plastic, Design clasic
399,99 Lei
Accesoriu de tocat carne Reber 8820 NI n.5, Compatibil cu 9008 N (motor de 400W), Corp din fontă tratată, Tavă din inox, Împingător din plastic, Design clasic
549,99 Lei
Accesoriu răzătoare pentru brânză Reber 8910 N n.3, Compatibil cu 9502 N (motor 400W) și 9508 N (motor 400W)
449,99 Lei
Accesoriu de făcut paste Reber 8410 N n.3, Compatibil cu 9008 N (motor de 400W), Corp din aluminiu
449,00 Lei
Accesoriu mixer Reber 8310 N n.3, Compatibil cu mașinile cu motoare de 400W, Producție 1.6 Kg in 4 minute
1.009,99 Lei
Masă metalică de lucru cu picioare pliabile pentru mașinile Reber de tocat carne și de stors roșii
649,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

"Misiunea noastră: Noi facem electrocasnice de calitate. Mașinile noastre încorporează eficiența, robustețe și design, mixul perfect pentru produse multifuncționale și de lungă durată. Prelucrarea alimentelor este treaba noastră, totul începe cu calitatea mașinilor noastre studiate în detaliu. Simplitate și gust cu gătitul sous vide, carne, pește, legume, fructe. Veți redescoperi adevăratele arome ale alimentelor aproape nu este nevoie să adăugați prea multe garnituri."

 

 


Rezumat. Mașinile electrice de presat roșii Reber vă permit să procesați cantități mari de roșii fără efort și într-un timp scurt. Sunt disponibile, în funcție de modele, cu corp din fontă cositorită la cald sau din oțel inoxidabil.

Aparatul este confecționat din materiale rezistente, care nu se oxidează. A fost conceput pentru a oferi cele mai bune rezultate chiar și atunci când este utilizat pe termen lung. Ușor de asamblat și de curățat, poate stoarce până la 140 kg pe oră. Având un design compact și robust, nu necesită mult spațiu pentru operare și poate fi fixat cu ușurintă pe blatul de lucru.

Storcătorul de roșii. Corp din fontă tratat cu vopsea epoxidică adecvat pentru contactul cu alimentele, bolțul de cuplare din nylon cu miez de oțel, filtru găurit din oțel, conic, pâlnie și picurător din inox.

Utilizarea storcătorului de roșii. Acest dispozitiv poate stoarce atât roșii fierte cât și crude. Diferitele calități, gradul și tipul de maturare influențează cantitatea de umiditate reziduală de tomate și, în consecință, funcționarea aparatului și asupra rezultatului final, un produs organic, biologic, este întotdeauna diferit în fiecare sezon. În cazul în care roșiile sunt fierte, lăsați-le să se răcească și introduceți-le în aparat, la o temperatură care să nu depășească 50°C. În cazul în care sunt crude, se taie în bucăți de mărime adecvată, astfel încât acestea să poată cădea în gâtul corpului, fără a fi nevoie să apăsați. Este întotdeauna recomandabil să lăsați la scurs roșiile (atât fierte cât și crude) pentru ca să-și piardă apa de vegetație. Această procedură va evita scurgerea de bucăți prea umede și riscul de scurgere din partea din spate a corpului. Apăsarea roșiilor cu pistonul atunci când conul-melcat este deja plin de tomate poate provoca scurgeri de lichid prin partea din spate a corpului, deteriorând reductorul, lăsând conul-melcat să se descarce fără a apăsa, se evită acest neajuns.

Din motive de spațiu mașina este parțial dezasamblată în ambalajul său. Este necesar să se introducă bolțul de cuplare cu arc în gaura corpului din fontă, se introduce conul-melcat în corpul de fontă al mașinii fixându-l pe cadrul axului de antrenare și apoi suprapunem filtrul din inox pe conul-melcat, prin împingere și prin rotirea în sens antiorar pentru a fixarea știfturilor în locașurile corespunzătoare formate în corpul din fontă. Înșurubați pâlnia, în gâtul filetat de fontă a corpului și agățați jgheabul de scurgere la conul filtrului și corpul din fontă cu ajutorul clemelor. Aparatul este acum gata pentru utilizare. Este absolut necesară evitarea funcționarii uscate (fără tomate). La finalul lucrării deșurubati pâlnia, desprindeți jgheabul, rotiți filtrul din inox pentru a îndepărta conul-melcat și bolțul de cuplare cu arc. Scoateți corpul din fontă din capacul reductorului, apoi se spală, se usucă bine și, eventual se gresează cu ulei comestibil toate piesele care au intrat în contact cu produsele alimentare.  Caracteristici:
* Motor cu inducţie electrică
* Putere motor 400W
* Capacitate de procesare: 70 – 140kg/h
* Corp din fontă de uz alimentar
* Filtru con, scurgere, salopetă de protecție și pâlnia de mare capacitate sunt realizate în întregime din oțel inoxidabil AISI 304
* Greutate netă: 8,8kg
* Dimensiuni (cm): 50 x 28 x 34 (lungime x lățime/adâncime x înălțime)
* Elice din rășină acetată (Nylon 6.6 pentru uz alimentar), care este potrivită pentru contactul cu alimentele și anti-frecare
* Comutator pentru schimbarea direcţiei (comutator “forward/reverse”)
* Motorul electric al presei de tomate poate fi echipat cu un tocător de carne, o răzătoare (pentru a produce brânză rasă sau pesmet), o presă de paste sau un mixer (acestea se achiziționează separat)


Reber: Scurtă istorie și tradiție. "Am luat ființă în 1964 în Luzzara, o câmpie fertilă, străbătută de râul Po, locul tradițiilor seculare și al celor care iubesc mâncarea bună. Inițial am lucrat pentru terți, apoi am început producția de aparate de uz casnic. În timp am extins producția, îmbunătățit și diversificat-o iar în prezent producem o gamă completă de produse și de mașini pentru industrie. Respectăm rădăcinile noastre, pământul fertil, omul gospodar și harnic, iubim aromele autentice, calitatea în fiecare zi, mâncarea diversificată și gustoasă, așadar am creat aparatele electrocasnice Reber pentru a păstra intactă legătura profundă dintre ingredientele cele mai proaspete și pământul roditor. Fiecare aromă, fiecare savoare, fiecare miros nu sunt doar conservate ci se și păstrează nealterate în timp. Avem posibilitatea de a redescoperi în fiecare zi aceleași momente cu un aparat care a fost construit din respect pentru produsele alimentare și autenticitatea sinceră a acestora. Construim produse de înaltă calitate, fiabile în timp, care funționează în condiții de siguranță. Toate produsele Reber au fost proiectate gândindu-ne la “tine” în primul rând. ”Tu” înseamnă toți cei care lucrează în întreprinderile mici de familie, în comerțul cu amănuntul și doresc să ofere clienților produse de o calitate excelentă. Toți cei care doresc să folosească acasă aparate fiabile și ușor de folosit pentru a-și oferi zilnic cele mai bune și autentice arome."

 

Review-uri / Comentarii

4.3
4 review-uri
5 stele
(2)
4 stele
(1)
3 stele
(1)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Năstase Lorena

15 Jul 2020

The best

Achizitie verificata

Am cumpărat mașina de câteva săptămâni, dar am vrut să o pun la treabă și să-mi pot face o idee despre utilitatea ei.
Pot spune cu toată sinceritatea că mi-a depășit așteptările. De vreo 5 ani cumpăr în fiecare toamnă câte o mașină de tocat roșii și de fiecare dată mă chinuiesc pentru că fie se înfundă sita, fie se încălzește, etc. Ador să am peste iarnă suc de roșii făcut de mine, fără conservanți sau alte minuni. Mașina asta este PERFECTĂ. Este exact ce îmi doream. Am încercat-o și cu roșii fierte și cu roșii crude. Diferența este că la roșiile crude trebuie să mai treci de 2-3 ori prin mașină cojile, dar este o plăcere, cojile ies în final foarte bine stoarse și operația se desfășoară foarte rapid. Are o pâlnie mare, unde poți pune o cantitate mare de roșii tăiate. Am stors 6 kg de roșii în 5 minute și este destul de silențioasă.
În plus, am posibilitatea să achiziționez piese de schimb, de exemplu sita, în cazul în care se strică, dar și alte accesorii.
Este o mașină pentru profesioniști, care își merită toți banii.
Mulțumesc celor de la firma magNET, care m-au ajutat să fac o alegere bună și mi-au trimis mașina imediat după ce am comandat-o.
Cumpărați cu toată încrederea.

M********* N******

10 Apr 2021

Modificare calificativ

Achizitie verificata

Am cumpărat acum o săptămână acest storcător REBER 9008 N nr.3. Pentru probă, fiind luna aprilie, a trebuit să cumpăr roșii turcești și anume 8,5 kg. Știți cum au fost roșiile ? Fără gust, fără miros... I-am propus soției ca după ce le trec prin mașină, să le arunc. Atât mi-a trebuit... Am trecut prin mașină roșiile crude, nu le-am fiert. Nu aveam de gând să măresc manopera.

Înainte de a începe stoarcerea, am citit instrucțiunile de utilizare. După asta am spălat piesele de inox... adică toate componentele, pentru a elimina eventualii microbi.

Acum o scurtă părere despre componente:
- jgheabul de scurgere frumos din inox dar, atenție la bavuri. Marginile nu au fost finisate îndeajuns, te cam agață la mână;
- atenție la conul găurit: când am încercat să-l spăl, era să mă rănesc la deget din cauză că la interior conul prezenta bavuri;
- corpul de fontă este turnat frumos, nu prezintă probleme;
- cuva (pâlnia) este de efect : mare, lustruită și strălucitoare. Sub ea se găsește o garnitură care, nu va lăsa lichidul să se prelingă pe corpul de fontă atașat la motor. Deci, atunci când împingeți cu pistonul (mânerul) din plastic, lichidul din roșii nu se va revărsa în afară: nota 10.
- axul de antrenare cu arc (arcul este din inox), în partea care se introduce în locasul (axul) motorului are o garnitură (oring) din cauciuc care va stopa scurgerea lichidului de la roșii în corpul de fontă și de aici pe masa de lucru. Bine dom'le : nota 10;
- motorul , o bijuterie : strălucește în lumină. Sper să nu se ardă curând.

Păreri după folosirea aparatului:
PRO - operația de stoarcere a decurs normal, fără probleme. Sita nu s-a înfundat după stoarcerea celor 8,5 kg de roșii. Nu au fost scăpări de lichid pe la îmbinările componentelor. Motorul nu are zgomot mare, și are puterea necesară de stoarcere. Dacă aveți o bucată de cauciuc (preș) să o puneți sub motor este și mai bine: se elimină și mai mult zgomotul, vibrațiile. Nu știu cât a durat operația de stoarcere a roșiilor turcești (...bleah) dar curățarea (spălarea) componentelor durează puțin, desigur mai greuț la conul de inox găurit. Roșiile le-am tăiat în patru, cu cât le tai mai mici cu atât mai bine. Motorul s-a încălzit în partea de sus dar, nicio problemă. După prima stoarcere, am mai băgat o dată cojile, abia atunci au fost mai bine stoarse. Cred că după cele 8 - 9 kg de roșii stoarse, se merită să fie desfundată sita, părerea mea.

CONTRA:
- După ce am terminat operația de stoarcere a trebuit să desfac prima dată conul găurit (sita). E, aici am cam stat un pic. Nu am putut cu mâna să-l desfac din corpul de fontă. Se înfiletase cam tare... Am luat din lada de scule o menghină de tâmplar și așa am reușit să desfac sita.

Una peste alta, se merită să cumpărați acest storcător. Se vede că a fost studiat și îmbunătățit de fiecare dată. Este făcut în occident (Italia) și lucrat cu responsabilitate. Până acum am avut storcătoare manuale (rusești) și mă cam durea mâna dând la manivele, nu mai zic că se înfundau rapid. Acest storcător, prin mărimea și greutatea lui, s-a potrivit cel mai bine pentru gospodăria mea. La beneficiile aduse, prețul este bun. Cam atât.

Dumitrescu Dorel

19 Aug 2021

Concluzie dupa testare

Achizitie verificata

După prima probă, cu roșii tăiate și opărite, concluziile sunt următoarele:
Pro: - aparatul arată profesional, după asamblare, simplu de realizat;
- stoarce destul de bine și repede, deși este necesară o a doua trecere prin mașină a pastei rezultate.
Contra: - motorul se încălzește și trebuie făcute pauze de răcire pentru a nu risca arderea;
- curge sucul de roșii la îmbinarea pâlniei (deși are o garnitură, dar care nu etanșează) și la îmbinarea conului (sitei) cu corpul din fontă al aparatului.
Am încercat etanșarea cu bandă adezivă (treabă românească), doar parțial utilă.
Concluzie: aparat făcut pe “repede înainte”, așa că nu recomand!

Mihai Serban

11 Sep 2023

PERFECT

Este cel mai bun produs pe care l-am utilizat. Robusta, eficienta!

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.