produse

Robot de bucătărie TEFAL MasterChef Gourmet+ QB632D38, Motor 1100W (8 trepte și Pulse), Bol inox 4.6l, Bol Flex silicon, Blender inox 1.5l, Feliator, Mașină tocat, Set patiserie metalic (Stainless Steel)

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: QB632D38
EAN: 3016661153136
Date brute
G: 13,35kg
L: 57,00cm
l: 36,50cm
Î:38,00cm

Documente oficiale

Descriere

QB632D38_stanga.jpg

Puternic și totuși delicat pentru deserturi perfecte!

Dă frâu liber creativității tale! MasterChef Gourmet+ este puternic și totuși delicat, ceea ce îl face perfect pentru prepararea unei game variate de deserturi delicioase! Prepară până la 40 de brioșe în o dată datorită motorului de 1100 W și a bolului de mixare cu o capacitate de 4.6 L.

Robotul de bucătărie vine la pachet cu un set de 3 accesorii exclusive: telul Flex (pentru a obține albușuri de ou perfecte, aerate), bolul de mixare Flex (și un bol 3 în 1 din silicon) și accesoriul Delica'tool (pentru prepararea deserturilor aerate într-un timp scurt). Prepară compoziții de tort, frământă aluat de pâine sau pizza datorită mixerului și a cârligului pentru aluaturi grele. Aparatul este finisat cu mare atenție la detalii ce vor da mai mult stil și eleganță bucătăriei tale!

Robotul de bucătărie Tefal MasterChef Gourmet+: Bucură-te de deserturi pufoase și aerate!

Nicio zi nu ar trebui să se termine fără un tort de casă! Cu Robotul de bucătărie Tefal Masterchef Gourmet+, dă frâu liber creativității datorită multitudinii de funcții pe care acesta le deține. Bucură-te de mousse de ciocolată, tiramisu, soufflé-uri, macaroons și alte deserturi aerate datorită combinației dintre cele 3 accesorii exclusive (telul cu tehnologia patentată Flex, bolul de mixare Flex și accesoriul Delica'tool).

Masterchef Gourmet+ a fost conceput special pentru oameni ca tine, care adoră să facă prăjituri de casă și să exceleze în bucătărie. Batere, frământare, mixare: tu vii cu creativitatea iar el cu puterea! Cu carcasa să metalică elegantă fin lucrată și cu bolul din metal cu finisare lucioasă, de tip oglindă, cu o capacitate de 4.6 L, Masterchef Gourmet+ satisface îți satisface toate așteptările. Experimentează și crează rețete noi și sofisticate, chiar azi!

CARACTERISTICI ESENȚIALE:

QB632D38_icon_1.jpg
3 accesorii exclusive
MasterChef Gourmet+ vine la pachet cu 3 accesorii pentru ca tu să prepari deserturi aerate într-un timp scurt. Combinația dintre telul Flex, bolul de mixare Flex și accesoriul Delica'tool te va ajuta să economisești timp și să prepari rețetele tale favorite fără efort!

 

QB632D38_icon_2.jpg
Accesoriu exclusiv Delica'tool
Efectuează pași delicați direct cu robotul de bucătărie fără a mai pierde timp făcându-i de mână! Încorporează preparate ușoare (albușuri de ou, frișcă...) în cele dense și obține o compoziție aerată într-un timp scurt

.

QB632D38_icon_3.jpg
Bol Flex exclusiv: primul bol de mixare 3 în 1 din silicon pentru rezultate rapide!
Prepară produsele ale de patiserie preferate fără efort datorită bolului de mixare 3 în 1 din silicon! Bolul de mixare Flex este compatibil cu cuptorul cu microunde: topește ingredientele direct în bolul de silicon; Un al doilea bol: atunci când coacem, de obicei, avem nevoie de mai mult decât un singur bol, bolul Flex a fost proiectat special pentru a fi compatibil cu tote aparatele tale de bucătărie; Ușor de depozitat.

 

QB632D38_icon_4.jpg
Tel cu tehnologia exclusivă Flex pentru rezultate de mixare perfecte chiar și cu un singur ou
Datorită firului extins de pe al treilea nivel, telul Flex ajunge cu ușurință la fundul bolului pentru a mixa cu ușurință toate ingredientele pentru rezultate ușoare și aerate într-un timp scurt.

 

QB632D38_icon_5.jpg
Mișcare planetară pentru rezultate optime de mixare!
Aceasta presupune o mișcare uniformă a accesoriului de mixare și a părții superioare a aparatului ceea ce garantează o mixare perfectă și rezultate omogene.

 

QB632D38_icon_6.jpg
Set metalic de patiserie de înaltă calitate
Setul conține telul cu tehnologia patentată Flex pentru preparate ușaore, mixer pentru aluatul de produse de patiserie și un cârlig pentru aluaturi grele. Setul de accesorii ce vine la pachet cu robotul de bucătărie MasterChef Gourmet+ este perfect pentru o utilizare zilnică!

 

QB632D38_icon_7.jpg
Rapid și puternic
MasterChef Gourmet+ oferă un motor cu o putere de 1100 W, 8 trepte de viteză și funcția Pulse pentru mixare omogenă.

 

QB632D38_icon_8.jpg
Bol de mixare de 4.6 L și mâner vertical
Mixează până la 10 albușuri de ou, prepară până la 40 de brioșe și 3 aluaturi mari de pizza datorită bolului de mixare de 4.6 L. Mânerul vertical permite o ușoară manipulare a acestuia.

 

QB632D38_icon_9.jpg
Lipsă de inspirație? Beneficiază de cele 33 de idei de rețete!
Cartea de rețete este disponibilă pentru descărcare pe site-ul Tefal și conține 33 de rețete, de la gustări zilnice până la deserturi delicioase, inclusiv 8 rețete dedicate accesoriului esclusiv Delica'tool.

 

QB632D38_icon_10.jpg
Opțiuni nelimitate!
MasterChef Gourmet+ este compatibil cu o varietate de accesorii opționale (blender din plastic sau inox, mini-tocător, mașină de tocat carne, feliator, set de accesorii pentru paste) pentru ca tu să poți prepara toate rețetele tale preferate pentru cei dragi.

 

QB632D38_icon_11.jpg
Blender din inox cu o capacitate de 1.5 L
Acesta este ideal pentru cocktail-uri, zdrobirea gheții, supe și multe altele. Recipientul este rezistent la schimbările bruște de temperatură pentru a mixare ingrediente calde și reci în același timp. De asemenea, lamele sunt detașabile pentru o curățare ușoară.

 

QB632D38_icon_12.jpg
Feliator inclus
Bucură-te de fructe și legume proaspăt feliate și mărunțite! Feliatorul prezintă 4 conuri detașabile, confecționate din inox ce permite servirea direct în bol. De asemenea, acesta vine la pachet cu un con Reibekuchen.

 

QB632D38_icon_13.jpg
Mașină de tocat carne inclusă
Prepară-ți propriile chifteluțe, tartares și burgeri chiar la tine acasă! Mașina de tocat carne inclue 2 grile din inox pentru diferite tipuri de tocat (medie și grosieră). Lamele mașinii se ascut singure pentru rezultate optime de fiecare dată.

 

SPECIFICAȚII:

  • Tip produs:

Robot de bucătărie

  • Gamă:

MasterChef Gourmet+

  • Putere:

1100 W

  • Material carcasă:

Inox

  • Mișcare planetară:

Da

  • Trepte viteză:

8

  • Funcție Pulse:

Da

  • Sistem anti-alunecare:

Da

  • Capacitate bol:

4.6 L

  • Capacitate bol pentru aluat:

0.8 kg

  • Accesoriu frământare:

Da

  • Accesoriu tel:

Da

  • Accesoriu amestecare:

Da

  • Delica'tool:

Da

  • Recipient blender:

Da

  • Capacitate blender:

1.5 L

  • Material blender:

Inox

  • Accesoriu de tocat carne:

Da

  • Site pentru accesoriul de tăiat carnea:

3

  • Feliator:

Da

  • Conuri feliator:

4

  • Accesorii roboți bucătărie:

Bol 3 în 1 silicon

  • Broșură de rețete:

Nu

  • Culoare:

Argintiu

  • Garanție:

24 luni

  • Dimensiuni (L x A x I):

42.4 x 25.7 x 32.4 cm

  • Greutate (KG):

6.64

 

 

 

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

A**** M****

18 Nov 2023

Foarte multumita!

Achizitie verificata

Aparatul ideal in bucatarie, pentru o mamica incepatoare si nu numai.
Recunosc ca arata foarte professional si putin intimidant, dar cu toate acestea este foarte usor de folosit si inlocuieste multe alte aparate de care acum nu
mai am nevoie sa le achizitionez.
Initial m-a incantat ca pot framanta aluat pentru paine de casa, imi doream mult sa am paine proaspata facuta in casa, iar intre timp am descoperit ca il pot folosi pentru a prepara mancarea copiilor, pentru prajituri si creme sofisticate, sau pentru sucuri facute in casa.
Minunat, il recomand cu siguranta .
Abia astept sa-l incerc si pentru macarons,

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.