Robot de bucătărie Philips HR7778/00 [Gama Avance Collection]

COD: HR7778/00
Stoc magazin

Varietate maximă de reţete, efort minim - Acest robot de bucătărie din colecţia Philips Avance reprezintă soluţia versatilă pentru nevoile tale în bucătărie. Datorită noii spirale metalice inovatoare pentru aluat, motorului puternic de 1300 W şi butonului de pornire cu o singură apăsare pentru aluat, prepararea pâinii nu a fost niciodată mai uşoară.

Citeste descrierea completa
1.299,99 Lei -41%
mai ieftin cu 530,00 Lei
769,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Blendere, storcatoare, roboti de bucatarie, mixere verticale, accesorii originale
 

Tel metalic, dublu, în formă de balon pentru frişcă şi albuşuri. Telul metalic dublu în formă de balon împreună cu butonul cu o singură apăsare automată creează albuşuri pufoase (o creştere a volumului de până la 600%) şi frişcă perfectă (o creştere a volumului de până la 200%). Crearea deserturilor delicioase nu a fost niciodată mai uşoară!

Cârlig metalic de frământat pentru un aluat de pâine perfect. Împreună cu motorul puternic, această spirală metalică pentru aluat formează rapid o bilă de aluat din ingredientele tale. Odată aluatul format, spirala inovatoare pentru aluat amestecă aluatul cu forţa şi puterea corectă pentru a îţi permite să faci cea mai gustoasă pâine.

Tehnologie PowerChop pentru performanţe superioare de tocare. Tehnologia PowerChop este o combinaţie între forma lamei de tăiere, unghiul de tăiere şi castronul interior, care oferă rezultate de tocare superioare atât pentru ingredientele moi, cât şi pentru cele tari. Este, de asemenea, perfectă pentru prepararea piureurilor şi pentru amestecarea aluaturilor pentru prăjituri!

Butoane automate cu o singură atingere pentru aluat de pâine, frişcă şi gheaţă. În plus faţă de cele 12 viteze manuale + controlul pulsatil, acest robot de bucătărie Avance este prevăzut cu 3 butoane cu o singură apăsare automată. Pentru a le selecta, doar comută butonul rotativ la poziţia „ON” şi apasă butonul cu o singură apăsare automată. Motorul setează apoi automat viteza corectă şi funcţiile pulsatile automate pentru cele mai bune rezultate.

Accesorii lavabile în maşină. Toate accesoriile robotului de bucătărie Philips incluse în cutia ta sunt lavabile în maşină.

Bol de mare capacitate şi vas pentru blender pentru întreaga familie. Bolul foarte mare de 3,4 litri are o capacitate de lucru de 2 litri pentru a prepara până la 7 porţii de supă, 7 albuşuri de ou sau 1,7 kg de aluat. În vasul pentru blender de 2,2 litri se pot introduce 1,5 litri de ingrediente pentru până la 5 porţii de smoothie odată.

Discuri din oţel inoxidabil pentru feliere, radere, granulare şi tăierea cartofilor pentru prăjire. Acest robot de bucătărie este dotat cu o gamă suplimentară de 4 discuri din oţel inoxidabil: 1 disc reversibil de radere (fină şi mare) pentru toate tipurile de legume, 1 disc de granulare pentru cartofi şi brânză, 1 disc de feliere Julienne pentru fâşii subţiri de legume şi 1 disc pentru cartofi prăjiţi pentru fâşii groase de cartofi.

Storcător de citrice şi storcător centrifugal pentru 6 pahare cu sită metalică. Acest robot de bucătărie include un accesoriu profesional pentru sucuri. Datorită unui tub de alimentare foarte mare şi filtrului mare cu sită metalică patentat poate stoarce cu până la 200% mai repede comparativ cu alte accesorii pentru sucuri. Filtrul cu microsită patentat, din oţel inoxidabil, stoarce fiecare picătură pentru a-ţi oferi mai mult suc. Şi datorită designului ergonomic, se curăţă şi se depozitează mai repede.

Discuri XXL de 18 cm pentru pregătirea mai rapidă a tuturor ingredientelor. Graţie discurilor XXL (de 18 cm), robotul de bucătărie Philips va asigura performanţă mai rapidă economisindu-ţi timpul şi efortul din timpul procesului de preparare.

* - Accesoriile opţionale nu sunt disponibile pe toate pieţele.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului