Robot de bucătărie Kenwood Multi-One KHH321WH

COD: 0W20010014
Stoc epuizat

Kenwood MultiOne vine cu o mare varietate de atașamente pentru a face ca pregătirea produselor alimentare să fie cât mai rapidă și mai ușoară. Taiați legumele în câteva secunde cu procesor de bucătarie complet cu lame de cuțit din oțel inoxidabil și 3 discuri pentru feliere, tăiere și răzuire. Cu Muti-One puteți pregăti rapid smoothie-uri ușoare sau sucuri proaspete și sănătoase cu ajutoarul blenderului sau storcatorului de citrice. Totodată puteți pregăti cu ușurință burgeri și cârnați proaspeți cu atașarea tocătorului de alimente.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Când vine vorba de pregătirea produselor alimentare, MultiOne este într-adevar soluția perfectă. Cele trei accesorii ale robotului MultiOne fac ca pregătirea prăjiturilor și a pâinii să fie foarte simplă.

- Aluaturile de prăjituri se prepară în câteva secunde cu telul in forma literei K ,care ajunge în fiecare parte a bolului.

- Amestecați mering-ul sau alte compozții pe bază de oua cu telul special conceput în forma de balon.

- Frământați pâinea la perfecțiune cu cârligul de aluat spiralat, conceput pentru a prelua tot efortul pe care il presupune aceasta operațiune 

Super ușor de utilizat. Puteti implica toată familia în utilizarea acestui aparat cu funcții ușor de utilizat.

Sistemul simplu de ridicare a capului, capacul împotriva petelor, controlul inteligent al vitezei variabile de pornire ușoară, care crește treptat viteza și oprește împrăștierea ingredientelor din vas, toate acestea îl fac accesibil tuturor.

Puterea motorului de 1000W. Oferă rezultate optime pentru amestecarea la mare viteză. 

Actiune planetară. Pentru o amestecare rapidă și mai amănunțită.

Destul de mare pentru toata familia. Cu un bol de 4,3 litri din inox, MultiOne este excelent pentru hrănirea întregii familii. 

 

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului