Robot de bucătărie Kenwood KVC3110S, Gama Chef, Motor 1000W (7 trepte și Pulse), Bol 4.6l din oțel inoxidabil, Carcasă integral metalică, Frământă (Stainless Steel)

CADOU
Aparat de bărbierit electric uscat Philips S5130/06 [Gama Shaver 5000]
COD: 0W20011166
Cluj: Stoc limitat

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Noul robot de bucătarie Kenwood Chef KVC3100S a fost conceput pentru a garanta cele mai bune rezultate în bucătarie, cu orice ocazie. Creaţi feluri de mâncare delicioase cu acest robot de bucătarie fiabil.

Citeste descrierea completa
1.999,99 Lei -13%
mai ieftin cu 250,00 Lei
1.749,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Noul robot de bucătarie Kenwood Chef KVC3100S a fost conceput pentru a garanta cele mai bune rezultate în bucătarie, cu orice ocazie. Creaţi feluri de mâncare delicioase cu acest robot de bucătarie fiabil. Proiectat pentru a face munca uşoară de preparare a preparatelor culinare, acest produs vă va ajuta să creaţi cu uşurinţă o gama largă de feluri de mâncare.

Viteza variabilă cu impuls vă permite să adaptaţi viteza la cerinţa dvs., ajutându-vă să obţineţi rezultate mai bune.

Motorul 1000 W vă oferă puterea necesară pentru a obţine rezultate excelente.

Telul atinge fiecare zona a bolului şi mişcarea acestuia este perfectă pentru amestecarea ingredientelor tari sau pentru sfărâmiţarea biscuiţilor - soluţia ideală pentru a pregăti un cheesecake delicios. Indiferent dacă folositi K-beater pentru a face biscuiţi gustosi, sau telul pentru a amesteca ingrediente pentru o cremă groasă sau telul de aluat pentru a frământa aluatul pentru pizza de casă, accesoriile acestea vă permit să creaţi cu încredere feluri de mâncare delicioase.

Telul pentru creme este special conceput pentru a capta aerul ăn timpul amestecarii şi este ideal pentru prepararea "rolelor swiss" sau a cremelor uşoare.

Telul pentru aluat este proiectat pentru a facilita frământarea de aluat pentru pâine şi este excelent pentru amestecarea aluaturilor dense, cum ar fi bazele pentru brioşe sau pizza.

Caracteristici:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului