Robot de bucătărie Bosch MultiTalent 8 MC812M844, 1250 W, negru

COD: MC812M844
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 2 Mar. - Miercuri 3 Mar.

Fabricat în*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.099,99 Lei -27%
mai ieftin cu 300,00 Lei
799,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Bosch România

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Setarea optimă pentru orice fel de sarcină. Cu o viteză variabilă, cu indicator LED, precum și cu o funcție pentru mărunțirea cuburilor de gheață și o funcție impuls care acționează intermitent (de exemplu, la mărunțirea cuburilor de gheață), nimic nu poate fi mai ușor.

Mărunțește cantități mici de ierburi aromatice, carne, brânză, legume sau fructe. Îți place să pregătești preparate cu ingrediente proaspete, dar fără prea mult efort? Dispozitivul universal de mărunțire este ideal pentru mărunțirea simplă și rapidă a cantităților mici de ierburi aromatice, carne, brânză, legume și fructe. Nu mai ai nevoie de alt aparat, iar ingredientele sunt proaspăt preparate cât ai clipi.

Funcția de detectare inteligentă a accesoriilor setează automat viteza potrivită. Nu ești sigur la ce viteză vor fi prelucrate optim ingredientele? Indiferent de accesoriul utilizat, robotul de bucătărie setează automat viteza potrivită pentru fiecare accesoriu pentru a obține rezultate optime. Tehnologia ColourCoding de pe aparat garantează că instalezi accesoriile în mod corect.

Accesoriile pot fi depozitate direct în bol. Acum ai accesoriile mereu la îndemână. Accesoriile standard pot fi depozitate cu ușurință în bolul de 2,3 l. Cu ajutorul marcajelor, este ușor și rapid să le așezi în spațiul de depozitare. Acum ai mai mult spațiu chiar și în cea mai mică bucătărie.

Curățare ușoară datorită accesoriilor care pot fi spălate în mașina de spălat vase. De obicei, curățarea după prepararea alimentelor durează mult. Acum curățarea a devenit mai ușoară datorită accesoriilor care pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Bol XXL și blender pentru cantități mari. 1,5 kg de aluat poate fi preparat într-un bol cu capacitatea de 3,9 l. În blenderul din Tritan de calitate superioară, cu capacitate de 1,5 l, poți să amesteci ușor și rapid smoothie-uri și cocktailuri.

Prepară smoothie-uri sănătoase și stoarce fructe folosind un singur aparat. Smoothie-urile și sucul de lămâie au cel mai bun gust atunci când sunt proaspăt preparate. Cu accesoriile pentru mixare poți să prepari rapid smoothie-uri și băuturi gustoase. Dacă ai nevoie de suc de lămâie pentru o rețetă, poți să storci cu ușurință fructele datorită presei incluse pentru lămâi.

Obține rezultate perfecte chiar și cu cantități foarte mari. Unele amestecuri necesită o atenție și putere mare pentru mixare. Datorită motorului puternic poți procesa rapid și ușor chiar și cantitățile mari, precum și aluaturile dificile. Așadar, poți să te bucuri de rezultate excelente mult mai rapid.

Prepară smoothie-uri cu blenderul inclus. Prepararea smoothie-urilor proaspete în fiecare zi poate însemna multă muncă. Dar nu mai este cazul acum. Cu blenderul cu capacitate de 1 litru este ușor să prepari smoothie-uri sau sosuri delicioase. După folosire îl poți spăla în mașina de spălat vase.

Blender din Tritan care nu lasă gust sau miros mâncării. Nu ești sigur dacă supa fierbinte ar putea să fie o problemă pentru blender? Cu blenderul de calitate superioară din Tritan,cu capacitate de 1,5 l, este ușor să prepari cantități mari de supe fierbinți și de băuturi foarte reci. Blenderul nu lasă gust sau miros mâncării, iar după utilizare îl poți spăla în mașina de spălat vase.

Peste 50 de funcții pentru accesoriile incluse. Cauți un aparat complet pentru toate funcțiile ustensilelor de bucătărie? Răzuiește legumele sau toacă fructele rapid, frământ aluatul perfect pentru pâine, prepară un smoothie delicios, toacă ceapă, răzuiește morcovi, macină boabe de cafea sau toacă ierburi aromatice. Datorită celor 50 de funcții robotul de bucătărie te ajută sa obții rezultate pefecte.

Accesorii incluse:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului