Robot de bucătărie Bosch MUM9A32S00, Gama OptiMUM, 1200W (Platinum Silver)

COD: MUM9A32S00
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Marți 2 Mar. - Miercuri 3 Mar.

Fabricat în*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
2.619,99 Lei -27%
mai ieftin cu 720,00 Lei
1.899,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Bosch România

Accesorii

214,99 Lei
774,99 Lei
419,99 Lei
349,99 Lei
749,99 Lei
749,99 Lei
89,99 Lei
449,99 Lei
999,99 Lei
139,99 Lei
99,99 Lei
Vezi mai multe

Descriere

Folosire calitativă și îndelungată. Robotul de bucătărie OptiMUM are un design elegant,cu corp integral metalic. Corpul aparatului este de calitate înaltă și ușor de curățat pentru mai multă durabilitate și fiabilitate.

Motor puternic pentru a procesa cantități mari sau aluaturi grele. Nu mai este necesar să astepți mult timp până când aluatul este frământat. Motorul puternic asigură rezultate perfecte. Aluaturile grele și cantitățile mari de ingrediente sunt procesate cu ușurință. Cu ajutorul blenderului obții rapid smoothie-uri delicioase. Toate ingredientele sunt procesate rapid și ușor.

Preparare fără efort cu EasyArmLift. Schimbarea accesoriilor de mixare nu trebuie să necesite un efort prea mare. Cu funcția EasyArmLift poți să miști brațul fără efort și să scoți rapid accesoriile de prelucrare a aluatului. Cu EasyArmLift te bucuri de confort și de economie de timp.

Depozitare ușoară a cablului. Uită de ascunderea cablului. Robotul de bucătărie are un compartiment pentru depozitarea ușoară a cablului.

Montare ușoară a accesoriior datorită codurilor de culoare. Nu te mai gândi la cum să atașezi accesoriile. Codurile de culoare de pe aparat și de pe accesorii asigură montarea ușoară. Indiferent că este vorba de burgeri, paste sau mâncare pentru copii, gama de accesorii opționale te ajută să obții preparatele pe care ți le dorești.

Bol foarte mare pentru prepararea unei cantități mari de aluat deodată. Petreceri de ziua de naștere a copiilor sau cine - ocazii în care trebuie să prepari mult aluat deodată. Aici te ajută bolul cu capacitate de 5,5 l, din oțel inoxidabil șlefuit. O cantitate mare de aluat preparat într-o singură etapă te va ajuta să economisești timp și necesită mai puțin efort de curățare. Bolul este ideal pentru amestecul pentru prăjituri de până la 3,5 kg.

Preparare ușoară și rapidă datorită celor 7 trepte de putere. Fiecare accesoriu necesită o anumită treaptă de putere. Datorită celor 7 trepte de putere preparatele tale pot fi gătite rapid și ușor. Ai nevoie de o viteză mai mare sau trebuie să amesteci niște ingrediente? Ajustează intensitatea treptei de putere și bucură-te de rezultatele obținute.

Rezultate perfecte datorită sistemului de mixare planetară 3D. Pentru rezultate perfecte ingredientele trebuie amestecate omogen. Mixarea planetară 3D presupune amestecarea ingredientelor în trei direcții, în același timp ceea ce asigură consistența perfectă a oricărei compoziții. Ingredientele sunt mixate fără ca aluatul să se lipească de marginile bolului.

Curățare ușoară datorită accesoriilor care pot fi spălate în mașina de spălat vase. De obicei, curățarea robotului după prepararea aluatului durează destul de mult. Acum te bucuri de confort chiar și după prepararea aluaturilor. Cele mai multe accesorii pot fi curățate în mașina de spălat vase ceea ce îți asigură mai mult confort în utilizare și mai multă economie de timp.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului