Robot de bucătărie Bosch MUM54A00, Gama MUM5, Motor 900W (7 trepte și Pulse), Bol 3.9l din oțel inoxidabil, Funcție EasyArmLift, Frământă, Amestecă, Set de patiserie, Geantă pentru accesorii (Adventurous Grey)

COD: MUM54A00
Cluj: Stoc limitat

Fabricat în*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Design modern și atrăgător pentru orice bucătărie. Bol de 3.9 l din oțel inoxidabil cu formă interioară special concepută pentru prepararea aluaturilor (până la 2 kg de amestesc pentru prăjituri și până la 1.5 kg de aluat). 7 trepte de putere pentru ajustare individuală și funcție Pulse. Funcție de fixare automată a telurilor pentru umplere ușoară a bolului sau îndepărtarea acestuia. Funcţia EasyArmLift - utilizare uşoară şi comodă. Ușor de curățat: accesoriile pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Citeste descrierea completa
1.019,99 Lei -26%
mai ieftin cu 270,00 Lei
749,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2020 unul dintre roboții de bucătărie Bosch MUM5 și MUM9, înregistrează-l pe www.bosch-home.ro și beneficiezi de garanție 5 ani fără costuri suplimentare!
Landing oficial: https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/campanii/5-ani-garantie-roboti-de-bucatarie-serie-mum5-mum9

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest robot, beneficiază de această extensie de garanție.
 

Află mai multe detalii aici.

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Umplere ușoară datorită poziției comode. Nu lăsa aluaturile dificile să îți strice buna dispoziție. Dimensiunile mici și compacte atunci când nu este folosit, îți asigură mai mult spațiu în bucătărie. Înclinarea accesoriilor de mixare a aluatului către partea din spate a bolului permite adăugarea ușoară a ingredientelor. Aceasta face ușoară umplerea bolului prin partea din față.

Depozitare ușoară a cablului. Uită de ascunderea cablului. Robotul de bucătărie are un compartiment pentru depozitarea ușoară a cablului.

Accesoriile pot fi depozitate în bol. Ai accesoriile mereu la îndemână. Setul de patiserie poate fi depozitat după utilizare în geanta pentru accesori, împreună cu discurile. Geanta cu accesorii poate fi depozitată direct în bol, fiind mereu la îndemână.

Inclusiv set de patiserie preparatele tale. Ai accesoriile potrivite pentru diverse utilizări. Setul de patiserie cu tel, paleta de amestecat și cârligul pentru frământat sunt potrivite pentru o gamă largă de utilizări asigurându-ți rezultate perfecte. Cu aceste accesorii poți să prepari cu ușurință meringue, amestec pentru prăjituri fine și aluaturi consistente. Toate acestea pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Brațul de mixare se mișcă ușor, la atingerea unui buton. Schimbarea accesoriilor de mixare trebuie să fie cât mai confortabilă posibil. EasyArmLift oferă un confort suplimentar în utilizarea aparatului prin schimbarea facilă a accesoriilor. Doar apasă pe buton, iar brațul se ridică automat.

Bol de 3.9 l pentru consistența optimă a aluaturilor. Nu-ți poți da seama dacă bolul este potrivit nevoilor tale doar după dimensiunile acestuia. Pentru a obține cele mai bune rezultate, forma interioară a bolului și accesoriile sunt se potrivesc perfect împreună. Bolul de 3.9 l din oțel inoxidabil este potrivit atât pentru prepararea de până la 2 kg de amestesc pentru prăjituri, cât și pentru aluaturi de până la 1.5 kg.

Preparare ușoară și rapidă datorită celor 7 trepte de putere. Fiecare accesoriu necesită o anumită treaptă de putere. Datorită celor 7 trepte de putere preparatele tale pot fi gătite rapid și ușor. Ai nevoie de o viteză mai mare sau trebuie să amesteci niște ingrediente? Ajustează intensitatea treptei de putere și bucură-te de rezultatele obținute.

Rezultate perfecte datorită sistemului de mixare planetară 3D. Pentru rezultate perfecte ingredientele trebuie amestecate omogen. 3D PlanetaryMixing presupune amestecarea ingredientelor în trei direcții simultan, în orice moment, astfel încât toate ingredientele sunt mixate temeinic. Acesta asigură amestecarea optimă a tuturor ingredientelor fără ca aluatul să se lipească de marginile bolului.

Caracteristici produs:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului