produse

Robot de bucătărie BOSCH Styline MCM4100, 800W (2 trepte și Impuls), 2150rpm, Vas 1.5l (Uz 1.21l), 80dBA, Peste 35 funcții, Sertar pentru accesorii, Storcător citrice, Curățare ușoară, White Anthracite

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MCM4100
EAN: 4242002542751
Lansat în: Q3 2007
Date brute
G: 5,20kg
L: 41,00cm
l: 35,50cm
Î:27,00cm

Descriere

Curățare ușoară datorită accesoriilor care pot fi spălate în mașina de spălat vase. De obicei, curățarea după prepararea alimentelor durează mult. Acum curățarea a devenit mai ușoară datorită accesoriilor care pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Accesoriile sunt ușor de depozitat în sertarul integrat. Nu mai căuta un loc de depozitare pentru accesorii. Acum le poți depozita rapid și ușor în sertarul integrat pentru accesorii. Tot ceea ce ai nevoie se află întotdeauna într-un singur loc: la îndemână.

Rezultate perfecte datorită motorului puternic. Îți place să economisești timp atunci când gătești? Datorită motorului puternic, a celor două trepte de putere și a funcției Pulse, ideală pentru aluaturi dificile, poți să prepari cu ușurință o masă rapidă și gustoasă. Așadar, ai mai mult timp pentru alte lucruri.

Prepară smoothie-uri sănătoase și stoarce fructe folosind un singur aparat. Smoothie-urile și sucul de lămâie au cel mai bun gust atunci când sunt proaspăt preparate. Cu accesoriile pentru mixare poți să prepari rapid smoothie-uri și băuturi gustoase. Dacă ai nevoie de suc de lămâie pentru o rețetă, poți să storci cu ușurință fructele datorită presei incluse pentru lămâi.

Prepară smoothie-uri cu blenderul inclus. Prepararea smoothie-urilor proaspete în fiecare zi poate însemna multă muncă. Dar nu mai este cazul acum. Cu blenderul cu capacitate de 1.5 litri este ușor să prepari smoothie-uri sau sosuri delicioase. După folosire îl poți spăla în mașina de spălat vase.

Mai multă stabilitate și utilizare mai sigură datorită piciorușelor din cauciuc. Uneori robotul de bucătărie poate aluneca în timp ce il folosești. Dar nu mai este cazul acum. Piciorușele din cauciuc asigură stabilitate suplimentară și îți oferă siguranță maximă.

Peste 35 de funcții de tocare, frământare etc. Un singur dispozitiv care te ajută să pregătești compoziția pentru preparatele tale? Indiferent că toci ceapă sau fructe, răzuiești legume sau amesteci smoothie-uri, datorită unei game largi de accesorii precum cuțitul universal din oțel inoxidabil sau cuțitul MultiLevel6, compoziția ta va fi pregătită rapid.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.