produse

Robot de bucătărie BOSCH MUM5 Scale MUM5XL72, 1000W, Afișaj LED, Cântar integrat, 3D PlanetaryMixing, 7 trepte de viteză, Fără BPA, Bol3,9 L, Set de patiserie, Sistem EasyArmLift, Culoare: Gri / Silver

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
2.079,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MUM5XL72
EAN: 4242005344406
Lansat în: Q3 2022
Date brute
G: 10,80kg
L: 59,00cm
l: 40,50cm
Î:39,00cm

Descriere

Robot de bucătărie flexibil pentru prepararea unei mari varietăți de mâncăruri, acum și mai ușor cu ajutorul sistemului integrat cu cântar.20793066_BSH-EN_BO_FP_U11_MUM5XL72_General_SecImg-01_1600x900px_def.jpg

Rezultate perfecte: motor puternic de 1.000 de wați - îndeplinește cerințele ridicate chiar și în cazul aluaturilor grele și amestecuri de prăjituri.

Bol mare de 3,9l din oțel inoxidabil: cu o formă interioară specială pentru o pregătirea optimă a aluaturilor. (până la 2,7 kg de aluat amestecat / 1,9 kg aluat de drojdie)

Cântar integrat: toate ingredientele pot fi cântărite direct în castron sau în accesorii.

3D PlanetaryMixing: amestecare rapidă și perfectă a tuturor ingredientelor.

Versatilitate: datorită varietății de echipamente opționale

Fără BPA: pregătiți mese sănătoase, sigure și convenabile.

Atașament de blender durabil: fabricat din material incasabil, material Tritan rezistent la temperatură și fără BPA.

 

Caracteristici esențiale:

Motor foarte puternic pentru cerințe mari:
01%287%29.jpg
Ți-ar plăcea să poți coace și găti la standarde înalte? Datorită motorului extra puternic, puteți implementa cu ușurință toate ideile dvs. de coacere și gătit. Astfel, este ușor să procesați aluatul greu, precum și cantități mari de făină și ingrediente.

Bol mare pentru prepararea optimă a aluatului:
02%286%29.jpg
Se recunoaște un bol optim nu numai după dimensiunea sa. Pentru cele mai bune rezultate, forma interioară a bolului și a instrumentelor noastre sunt potrivite una cu cealaltă. Vasul mare din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu o capacitate de 3,9 l, este ușor de potrivit atât pentru cantități mici, cât și pentru 2,7 kg de aluat de prăjitură și drojdie.

Cântar integrat pentru mai multă eficientă și mai puțină curățare:
03%285%29.jpg
De ce să folosiți mai multe dispozitive când puteți folosi unul. Datorită cântarului integrat, poți cântări ingredientele din rețeta ta direct în bol sau în alte accesorii. Acest lucru este eficient și economisește timp, deoarece nu trebuie să curățați un alt vas.

Rezultate perfecte datorită sistemului de agitare tridimensional:
04%285%29.jpg
Pentru rezultate perfecte, ingredientele trebuie amestecate bine. 3D PlanetaryMixing înseamnă: Uneltele se mișcă în 3 direcții, baza în direcția opusă. Acest lucru preia ingredientele din partea laterală, de jos și din centrul vasului, făcând aluatul atât de neted.

Gamă largă de accesorii opționale pentru toate gusturile:
08%283%29.jpg
Toată lumea are preferințe individuale de gătit și coacere. Dacă nu sunt deja incluse, sunt disponibile o gamă largă de accesorii de înaltă calitate, de ex. B. un aparat de înghețată, o moară de făină, un multi-blender, un aparat de patiserie, o mașină de tocat carne, un blender și multe altele. Bosch are accesoriile potrivite pentru fiecare gust.

Pregătire ușoară și rapidă cu 7 trepte de viteză:
09.jpg
Fiecare accesoriu necesită o setare diferită de viteză. Datorită celor 7 niveluri individuale de viteză, preparatele dumneavoastră pot fi pregătite rapid, ușor și precis. Cauți mai multă viteză sau să faci smoothie-uri în blender? Folosește doar etapa momentului pentru asta.

Umplere ușoară prin poziționarea automată în parcare:
10%282%29.jpg
Nu lăsăți umplutura incomodă de ingrediente să vă strice bună dispoziție pentru copt. În poziția de parcare automată, uneltele pentru aluat rămân pe peretele din spate al vasului. Acest lucru vă permite să umpleți cu ușurință vasul din față.

Inclusiv set de patiserie pentru rezultate perfecte:
05%287%29.jpg
Ideile creative de coacere și gătit necesită accesorii speciale. Setul profesional de patiserie, care include un tel flexibil cu margine de silicon, un tel din metal solid reglabil pe înălțime și un cârlig pentru aluat, asigura rezultate perfecte și manevrare ușoară. Setul poate fi spălat în mașina de spălat vase.

Brațul agitatorului se mișcă pur și simplu la apăsarea unui buton:
06%287%29.jpg
Schimbarea instrumentelor de amestecare ar trebui să fie cât mai ușoară posibil. EasyArmLift oferă un confort suplimentar pentru ideile dvs. de gătit și coacere. La apăsarea unui buton, brațul agitatorului se ridică singur, nu numai ușor, ci și rapid.

O modalitate ușoară de a perfecționa rezultatele cu cronometrul încorporat:
03%286%29.jpg
Nimeni nu știe rețeta ta preferată la fel de bine că ține și știe cât timp trebuie frământate, sau amestecate ingredientele. Cu cronometrul, puteți urmări oricând timpul de procesare și, între timp, puteți pregăti alte lucruri.


Specificații:

Putere: 1000 W
Trepte de viteze: 7 trepte
Mișcare planetară: 3D
Tip afișaj:  LED
Capacitate: 3,9 L
Funcții: EasyArmLift;
3D PlanetaryMixing
Material Bol: Oțel inoxidabil
Set de patiserie: tel;
bătător și cârlig de aluat din oțel inoxidabil
Dimensiuni: 282 x 280 x 271 mm
Culoare: Gri / Silver

landing-pages-partener-bosch.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.