produse

Presă de ulei Yoda Home Pro YD-ZY-02-A5 (Argintie)

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.
1.299,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: YD-ZY-02-A5
Date brute
G: 6,00kg

Descriere

Yoda Home Pro este prima presă de ulei pentru utilizare casnică pe care te poți baza. Are un motor puternic și toate celelalte caracteritici ale unei prese industriale. Este concepută pentru a rezista și pentru a performa, deci, vei putea stoarce propriul ulei în confortul casei tale! Cele 7 presetări vă vor ușura enorm munca, trebuie doar să apăsați butonul potrivit iar aparatul va ajusta fiecare setare pentru tipul de ingredient pe care doriți să îl procesați.

Puteți utiliza oricare dintre presetările: arahide, susan, floarea soarelui, rapiță, in, nuci, mix. Fiecare presetare corespunde unui tip de ingredient comun din care se poate extrage ulei. Dacă ingredientul din care doriți să extrageți ulei nu figurează în această listă, puteți utiliza presetarea ”mix”. Aceste presetări diferă între ele, în funcție de textura ingredientului pe care doriți să îl stoarceți și de conținutul în ulei al acestuia, aparatul ajustează presiunea de stoarcere și temperatura elementului de extrudare. Yoda Home Pro este o presă de ulei ”la rece”, uleiul rezultat este unul extra-virgin, temperatura sa fiind de mai puțin de 40 de grade. Totuși, resturile rezultate în urma procesării nu pot fi evacuate întotdeauna, așa cum sunt, dacă ingredientul pe care îl procesați are o textură foarte dură, aparatul va încălzi elementul de extrudare până la 100 de grade Celsius, pentru a putea să evacueze resturile. În funcție de ingredientele care se procesează, durata de timp necesară procesării a 100 de g de ingrediente variază între 3 și 5 minute (spre exemplu, timpul necesar procesării susanului este mai mic decât cel necesar procesării aceleiași cantități de nuci).

Pentru că utilizează tehnologia presării la rece, uleiul care va rezulta este un ulei pur, nerafinat, virgin care păstrează toate acele substanțe nutritive din semințe sau nuci (enzime, vitamine, minerale, acizi grași, etc.) Mai mult, păstrează mirosul și aroma naturală a uleiului, astfel, va potența gustul și aroma felurilor de mâncare sau salatelor pe care le pregătiți. Uleiul proaspăt nu este limpede, ca și cele din comerț, prezintă sedimente care se așează pe fundul recipientului dacă acesta nu este agitat. Puteți stoarce ulei din semințe de floarea soarelui, semințe de dovleac, arahide, nuci, alune, nuci de macadamia, susan, in, cânepă, chia, măsline, etc.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.