produse

Prăjitor de pâine Philips Daily HD2582/90, 760-900W (8 trepte), 2 fante, Grătar chifle integrat, Dezghețare, Încălzire, High Lift, Buton STOP, Tavă firimituri, Oprire automată, Capac protecție praf, Deep Black

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HD2582/90
EAN: 8710103800415
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 1,53kg
L: 18,40cm
l: 30,40cm
Î:21,40cm

Documente oficiale

Descriere

8 setări de rumenire pentru preferinţe individuale. Cele 8 setări îţi permit să prăjeşti diferite tipuri de pâine fără riscul de a o arde. Reglează setările de rumenire în funcţie de preferinţe şi obţine pâinea prăjită dorită.

2 fante mari variabile pentru felii de pâine de diverse dimensiuni. 2 fante mari variabile pentru felii de pâine de diverse dimensiuni. Pâinea este menţinută în centru pentru rezultate de rumenire uniforme pe ambele părţi graţie funcţiei de centrare automată.

Grilaj integrat pentru încălzirea cornurilor, a produselor de patiserie sau a chiflelor. Grilaj integrat pentru încălzirea uşoară a chiflelor, a produselor de patiserie şi a chiflelor preferate.

Reîncălzeşte şi dezgheaţă într-o singură acţiune. Funcţia de reîncălzire încălzeşte pâinea prăjită în câteva secunde, iar funcţia de dezgheţare ajută la prăjirea pâinii congelate într-o singură acţiune.

Buton de anulare pentru a opri aparatul în orice moment. Opreşte prăjitorul oricând doreşti apăsând butonul de oprire.

Tavă pentru firimituri adâncă şi detaşabilă pentru curăţare uşoară. Este uşor de curăţat datorită tăvii de firimituri detaşabile.

Ridicare în înălţime pentru extragerea în siguranţă a bucăţilor mai mici. Caracteristică de ridicare înaltă pentru a scoate cu uşurinţă bucăţile mici de pâine.

Oprire automată de protecţie suplimentară. Oprirea automată de protecţie suplimentară protejează împotriva scurtcircuitelor.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.