produse

Prăjitor de pâine Philips Daily HD2582/90, 760-900W (8 trepte), 2 fante, Grătar chifle integrat, Dezghețare, Încălzire, High Lift, Buton STOP, Tavă firimituri, Oprire automată, Capac protecție praf, Deep Black

COD: HD2582/90
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 25 Oct. - Marți 26 Oct.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
169,99 Lei -24%
mai ieftin cu 40,00 Lei
129,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Send To Service

Documente oficiale

Manualul utilizatorului Philips HD2582/90 (lb. română)03 august 20213,53MB
Declarație conformitate Philips HD2582/90 (lb. română pag. 15)19 iunie 20211,28MB

Descriere

8 setări de rumenire pentru preferinţe individuale. Cele 8 setări îţi permit să prăjeşti diferite tipuri de pâine fără riscul de a o arde. Reglează setările de rumenire în funcţie de preferinţe şi obţine pâinea prăjită dorită.

2 fante mari variabile pentru felii de pâine de diverse dimensiuni. 2 fante mari variabile pentru felii de pâine de diverse dimensiuni. Pâinea este menţinută în centru pentru rezultate de rumenire uniforme pe ambele părţi graţie funcţiei de centrare automată.

Grilaj integrat pentru încălzirea cornurilor, a produselor de patiserie sau a chiflelor. Grilaj integrat pentru încălzirea uşoară a chiflelor, a produselor de patiserie şi a chiflelor preferate.

Reîncălzeşte şi dezgheaţă într-o singură acţiune. Funcţia de reîncălzire încălzeşte pâinea prăjită în câteva secunde, iar funcţia de dezgheţare ajută la prăjirea pâinii congelate într-o singură acţiune.

Buton de anulare pentru a opri aparatul în orice moment. Opreşte prăjitorul oricând doreşti apăsând butonul de oprire.

Tavă pentru firimituri adâncă şi detaşabilă pentru curăţare uşoară. Este uşor de curăţat datorită tăvii de firimituri detaşabile.

Ridicare în înălţime pentru extragerea în siguranţă a bucăţilor mai mici. Caracteristică de ridicare înaltă pentru a scoate cu uşurinţă bucăţile mici de pâine.

Oprire automată de protecţie suplimentară. Oprirea automată de protecţie suplimentară protejează împotriva scurtcircuitelor.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)