produse

Prăjitor de pâine BOSCH TAT7S45, 1500~1800W (7 trepte), 4 fante, 2 compartimente independente, Centrare automată, Senzor electronic pentru prăjire uniformă, Dezghețare, Reîncălzire, Tastă STOP, Graphite

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: TAT7S45
EAN: 4242005087396
Lansat în: Q3 2018
Date brute
G: 3,20kg
L: 32,50cm
l: 32,50cm
Î:21,30cm

Documente oficiale

Accesorii

Set BOSCH by PMS Thomin 00312007, Conține 5 lavete îmbibate cu ulei special, Pentru suprafeţe din inox dar nu și anti-amprentă, Protejează împotriva urmelor și amprentelor, Pentru un finiș strălucitor
34,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Economisești timp cu ajutorul prăjitorului de pâine pentru 4 felii. Acum poți începe ziua într-un mod mai relaxat și mai plăcut economisind timp la preparatul pâinii prăjite. Datorită celor 4 fante ale prăjitorului de pâine pot fi păjite mai multe felii de pâine în același timp. Nimeni nu mai trebuie să aștepte până se termină feliile de pâine prăjită ale celorlalți. Te poți bucura de micul dejun împreună cu cei dragi.



Simte-te ca în weekend deși ești în cursul săptămânii. Majoritatea oamenilor se răsfață cu un mic dejun cu adevărat în weekend. Cum ar fi dacă ai putea trăi experiența unui scurt weekend în timpul săptămânii? Setarea pentru decongelare și încălzire nu doar dezgheață pâinea, ci o și încălzește - ca și când ar fi direct de la brutărie.



Camerele de prăjire pot fi operate separat, pentru mai multă flexibilitate. Oamenilor le place pâinea prăjită în mod diferit. Unora le place prăjită mai moale, altora, mai crocantă. De aceea, ambele camere de prăjire pot fi operate și independent una față de cealaltă. În partea dreaptă, de exemplu, poate fi setat un nivel de prăjire diferit de cel din stânga. Aceasta înseamnă că fiecare primește pâinea prăjită exact cum îi place cel mai mult.



Pâinea perfect prăjită te așteaptă. Uneori, ai această imagine în minte - o bucată de pâine brun-aurie perfect prăjită. Și apoi rezultatul nu este cel așteptat. Atunci când deții un prăjitor de pâine cu centrare automată, acesta îți va oferi felia de pâine prăjită așa cum ți-o dorești. Pâinea este automat centrată și se asigură prăjirea perfectă.



Mai multe detalii:

Datele tehnice

Caracteristici generale
Putere (W):1800
Trepte putere:7
Fante:4
Mărime fante:Normale
Dimensiuni fantă (LxlxH) (mm): 130 x 32 x 120
Tip rezistenţă de încălzire:Panou
Selectare grad de rumenire:Buton rotativ
Caracteristici speciale
Cronometru (timer):Da
Termostat:Da
Design special:Da
Decongelare:Da
(Re)Încălzire:Da
Senzor temperatură:Da
Compartiment firimituri:Da (sertar)
Centrare automată a pâinii:Da
Operare și reglare independentă a compartimentelor:Da
Controale iluminate:Da
Buton "STOP":Da
Depozitoare ușoară cablu:Da (suport înfășurare)
Deconectare automată în caz de blocare a feliilor:Da
Alimentare
Curent:AC
Voltaj (V):220-240
Herți (Hz):50/60
Lungime cablu alimentare (cm):90
Caracteristici fizice
Lungime (cm):29.0
Lățime (cm):20.0
Înălțime (cm):21.0
Greutate (kg):3,056
Culoare primară:Gri
Culoare secundară:Negru
Material corp:Suprafețe din oțel inoxidabil

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.