Mixer vertical Philips ProMix HR1629/90 [Gama Daily Collection]

COD: HR1629/90
Cluj: Ultimul în stoc

Mixer de mână 2 în 1 cu funcţie mixer - Mixerul de mână Philips combină o putere de 650 W, tehnologia de amestecare ProMix şi funcţia Turbo pentru rezultate optime chiar şi în aplicaţii dure. Datorită accesoriului pentru mixer, poţi pregăti cu uşurinţă aluat pentru prăjituri, poţi bate albuşuri şi poţi face cremă.

Citeste descrierea completa
297,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Blendere, storcatoare, roboti de bucatarie, mixere verticale, accesorii originale
 

Circulaţie optimă a alimentelor şi performanţă de amestecare. Creată împreună cu prestigioasa Universitate din Stuttgart, Philips ProMix este o tehnologie unică, avansată, care utilizează o formă triunghiulară specifică pentru a crea un flux optim al alimentelor şi o performanţă maximă, pentru o amestecare mai rapidă şi mai consecventă.

Motor puternic pentru preparare optimă a alimentelor. Cu ajutorul motorului puternic de 650 de Waţi, poate fi amestecat aproape orice tip de ingredient.

Buton Turbo pentru cele mai dure ingrediente. Graţie funcţiei turbo a mixerului de mână de la Philips, poţi tăia chiar şi cele mai dure ingrediente.

Apărătoare lamă, împotriva stropirii, cu formă specială de val. Forma specială de val din partea inferioară a barei de amestecare a mixerului vertical garantează lipsa stropirii sau murdăririi în timpul amestecării.

Accesoriu mixer cu două palete pentru mixerul de mână Philips. Acest accesoriu pentru mixer sau tel dublu pentru mixerul vertical Philips are 2 palete sau teluri. Poate pregăti chiar şi aluatul pentru prăjituri. Accesoriul pentru mixer te ajută să amesteci şi să baţi cantităţi mai mari, mai rapid şi cu un volum mai mare decât cu telul unic sau cu mâna. Poţi pregăti aluat pentru prăjituri, pandişpan, brioşe, frişcă, ouă şi multe altele.

Tocător pentru plante aromatice, nuci, brânză, ciocolată şi ceapă. Cu ajutorului accesoriului tocător compact al mixerului vertical de la Philips, poţi toca plante aromatice, nuci, brânză, ciocolată şi ceapă.

Sistem de eliberare cu 2 butoane pentru demontarea uşoară a barei pentru blender. Cu ajutorul sistemului de eliberare cu 2 butoane al mixerului de mână de la Philips, este uşor să demontezi bara pentru amestecare pentru o curăţare facilă.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului