produse

Mixer vertical Philips ProMix HR1629/90 [Gama Daily Collection]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HR1629/90
Date brute
G: 1,81kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20blendere%20storcatoare%20roboti%20mixere.jpg
 

Circulaţie optimă a alimentelor şi performanţă de amestecare. Creată împreună cu prestigioasa Universitate din Stuttgart, Philips ProMix este o tehnologie unică, avansată, care utilizează o formă triunghiulară specifică pentru a crea un flux optim al alimentelor şi o performanţă maximă, pentru o amestecare mai rapidă şi mai consecventă.

Motor puternic pentru preparare optimă a alimentelor. Cu ajutorul motorului puternic de 650 de Waţi, poate fi amestecat aproape orice tip de ingredient.

Buton Turbo pentru cele mai dure ingrediente. Graţie funcţiei turbo a mixerului de mână de la Philips, poţi tăia chiar şi cele mai dure ingrediente.

Apărătoare lamă, împotriva stropirii, cu formă specială de val. Forma specială de val din partea inferioară a barei de amestecare a mixerului vertical garantează lipsa stropirii sau murdăririi în timpul amestecării.

Accesoriu mixer cu două palete pentru mixerul de mână Philips. Acest accesoriu pentru mixer sau tel dublu pentru mixerul vertical Philips are 2 palete sau teluri. Poate pregăti chiar şi aluatul pentru prăjituri. Accesoriul pentru mixer te ajută să amesteci şi să baţi cantităţi mai mari, mai rapid şi cu un volum mai mare decât cu telul unic sau cu mâna. Poţi pregăti aluat pentru prăjituri, pandişpan, brioşe, frişcă, ouă şi multe altele.

Tocător pentru plante aromatice, nuci, brânză, ciocolată şi ceapă. Cu ajutorului accesoriului tocător compact al mixerului vertical de la Philips, poţi toca plante aromatice, nuci, brânză, ciocolată şi ceapă.

Sistem de eliberare cu 2 butoane pentru demontarea uşoară a barei pentru blender. Cu ajutorul sistemului de eliberare cu 2 butoane al mixerului de mână de la Philips, este uşor să demontezi bara pentru amestecare pentru o curăţare facilă.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.