produse

Mixer de mână BRAUN MultiMix 5 HM5100WH, 750W

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: HM5100WH
EAN: 8021098773289

Descriere

Tehnologie SmartMix. Poziționarea unică a motorului direct deasupra accesoriilor mută greutatea în vas și vă ușurează mâna - facilitând amestecarea cu până la 40%.

Sistem ComfortClick pentru atașamente. Toate accesoriile sunt atașate în mod convenabil la partea din față a mixerului manual, astfel încât să puteți folosi întotdeauna dispozitivul în aceeași poziție cu care ați fost obișnuit - fie pentru amestecare, purjare sau așezare. Dispozitivul este întotdeauna stabil cu fiecare atașament: acest lucru vă menține blatul curat și puteți trece la următorul pas de lucru fără întreruperi majore.

Motor de 750Wați Motor puternic, extrem de eficient.

Tehnologie VarioControl. Pur și simplu rotiți controlul vitezei cu degetul mare și setați perfect viteza dorită de la nivelurile 1-9.

EasyClean. Designul uniform și neted face curățarea rapidă și ușoară. Deoarece nu există fante de ventilație prin care murdăria să poată pătrunde în carcasă, este garantată utilizarea igienică și pe termen lung a produsului.

Mâner ergonomic antiderapant. Ergonomie optimizată cu suprafață moale la atingere pe partea superioară și inferioară a mânerului, pentru mai multă aderență și control în orice moment.

Cablu extra-lung confortabil. Multimix 5 oferă un cablu extra-lung pentru mai multă libertate de mișcare.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.