produse

Mixer cu stand Philips Viva Pavlova Seria 5000 HR3750/00, 450W (5 viteze și Turbo), Castron de 3l cu acționare automată, Palete conice, Amestecare omogenă, Picioare cu ventuze, Comutator, Cablu 1.2m, Cashmere Grey and White

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HR3750/00
EAN: 8710103915027
Lansat în: Q2 2020
Date brute
G: 2,84kg
L: 35,20cm
l: 23,60cm
Î:21,20cm

Descriere

Palete conice pentru încorporare maximă a aerului. Paletele conice unice permit încorporarea cantităţii maxime de aer, contribuind la obţinerea unor texturi mai pufoase şi a unui aluat de prăjituri mai fin.

Amestecare omogenă pentru aluat aerat. Castronul a fost creat pentru a se potrivi perfect formei conice a paletelor pentru rezultate optime de amestecare.

Putere de 450 W a motorului pentru cele mai tari aluaturi. Motorul puternic de 450 W te va ajuta să prepari cu uşurinţă cele mai tari aluaturi.

Buton de îndepărtare rapidă a paletelor. Cu o simplă atingere poţi elibera paletele sau cârligele pentru aluat.

Castron de 3 l cu acţionare automată pentru amestecare eficientă. Castronul cu acţionare automată se roteşte pentru a permite o amestecare mai bună şi mai eficientă.

Picioare cu ventuză pentru amestecare stabilă. Picioarele cu ventuză menţin stativul şi castronul mixerului stabile şi fixe pe suprafaţa de lucru.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.