produse

Maşină manuală de umplut cârnaţi Reber 8963 N, Capacitate 10kg, 2 viteze, Cilindru inox 304, 4 ștuțuri de umplere

București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

Italy
Italia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.989,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
COD: 8963 N
EAN: 8013152896317
Date brute
G: 19,30kg

Descriere



Specificatii:

Mașină manuală pentru umplut cârnații Reber 8963 N are o capacitate de 10 lt pentru umplutură:  Și permite, datorită celor patru dimensiuni de pâlnii pentru umplutură din plastic, pentru produse alimentare, să prepare diverse tipuri de cârnați de diferite dimensiuni și mărimi.
Transmisia cu roți dințate (din metal) pentru producerea și înmulțarea vitezei pistonului:  Permite facilitatea și accelerarea operațiunilor de ambalare (poziție lentă) și extragerea pistonului la sfârșitul lucrului (poziție rapidă).
Extrem de simplu și ușor de utilizat: Această mașină pentru umplerea cârnaților este concepută pentru a satisface pe cei care au nevoie cu ambalare cantități mici de carne, deasemena este un instrument robust și fiabil, cu o structură de susținere din otel vopsit, containerul este fabricat din oțel inoxidabil AISI 304, pistonul este conceput din plastic (nailon 6,6), capacul, pistonul și garnitura sunt deasemena din material tip plastic pentru alimente.


Caracteristici: Mod de acționare - manual.
2 viteze de lucru.
Sistem brevetat pentru circulația / evacuarea aerului.
4 tipuri de pâlnii de umplere incluse.
Înaintare cu viteză mică, revenire cu viteză mare.
Cilindru din oțel inox. 
Capacitate 10 kg. 
Dimensiuni: 74,0 x 41,0 x 22,0 mm. 
Poate fi folosită orizontal sau vertical.
Greutate: 19,4 Kg
Accesorii disponibile: 6508 A. / 6640 A.




* Rețetă tradițională cârnați de casă.

Ingrediente: (pentru 25 de cârnați):
 3 kg carne de porc mai grasă.
 1,5 kg carne vită.
 3 căpățâni usturoi.
 1 lingură cimbru uscat.
 2 linguri boia dulce.
 1 lingură boia iute
 1 linguriță piper sare grunjoasă
 ½ linguriță ienibahar

    Mațe de porc

Mod de pregătire:
1. Cureți mațele și le speli.
Le răzuiesti cu dosul unui cuțit sau cu o lingură de lemn, dar ai grijă să nu le rupi. Separat, dizolvi o lingură cu varf de sare grunjoasă în 300 ml de apă.
2. Tai carnea de porc și de vită bucățele mici, o toci și o pui într-un vas. Pisezi usturoiul, îl freci cu un praf de sare, torni puțină apă și omogenizezi. Adaugați mujdeiul peste carne și toate condimentele, mai puțin sarea. Amesteci și pui treptat din saramura, frământând bine. Lași să se aromatizeze peste noapte.
3. Montezi pâlnia de cârnați la mașina de tocat reber și umpli mațele. Ai grijă să nu fie prea îndesat carnea în ei, pentru că în momentul în care se vor folosi se pot sparge. Când îi termini de umplut, îi pune-ți pe o sârmă / baț etc. atârnați ca aceștia să se zvânte (ieșirea cârnaților la mediu rece, bucatarie-cămară-balcon) apoi vor fi gata de gătit. Pofta buna!



Reber: Scurtă istorie și tradiție. "Am luat ființă în 1964 în Luzzara, o câmpie fertilă, străbătută de râul Po, locul tradițional al celor care au iubit mâncarea bună. Inițial am lucrat pentru terți, apoi am început producția de aparat de uz casnic. În timp am extins producția, îmbunătățit și diversificat-o iar în prezent producem o gamă completă de produse și de mașini pentru industrie. Respectăm rădăcinile noastre, pământul fertil, omul gospodar și harnic, iubit aromele autentice, calitatea în fiecare zi, mâncarea diversificată și gustoasă, așadar am creat aparatele electrocasnice Reber pentru a păstra intactă legătura profundă dintre ingrediente cele mai proaspete și pământul roditor. Fiecare aromă, fiecare se vor, fiecare miros nu sunt doar conservate ci se și păstrează nealterate în timp.Avem posibilitatea de a redescoperi în fiecare zi aceleași momente cu un aparat care a fost construit din respect pentru produsele alimentare și autenticitatea sinceră a acestora.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.