produse

Tocător de carne BOSCH ProPower MFW45020, 500W, Pâlnie de cârnaţi, Accesoriu Kebbe

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 2 Apr. - Miercuri 3 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 729,99 Lei
Diferență: 210,00 Lei
519,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MFW45020
EAN: 4242002770536
Lansat în: Q2 2014
Date brute
G: 5,80kg
L: 40,00cm
l: 28,50cm
Î:28,50cm

Descriere

Manevrare ușoară datorită mânerului practic. Adesea nu există suficient spațiu pe blat sau în bucătărie. Cu ajutorul mânerului practic poți să muți mașina de tocat carne după cum este necesar. Sau să o depozitezi rapid. Ceea ce-ți oferă mai mult spațiu pentru alte ustensile.

Capacitate mare de prelucrare Performanță ridicată pentru cantități mari: datorită motorului puternic și caracteristicilor ergonomice sofisticate, tocătorul de carne ProPower poate procesa carne cu o capacitate de 2,7 kilograme pe minut.

Îndepărtează alimentele blocate cu o simplă apăsare de buton. Cu ingrediente dificile o mașină de tocat se poate înfunda. Aici intervine funcția de inversare. Ajută la eliminarea alimentelor rămase blocate. Datorită acestei funcții mașina de tocat carne este pregătită ușor și rapid pentru o nouă utilizare.

Prelucrează cantități mari într-un timp scurt. Uneori trebuie să prelucrezi cantități mari de carne într-un timp destul de scurt. Datorită motorului puternic mașina de tocat de calitate superioară este ideală pentru procesarea rapidă a cantităților mari.

Tubul face diferența. Poți prepara kebbe chiar dacă nu ai mult timp. Accesoriul este conceput pentru a facilita procesul de preparare. Îl poți utiliza pentru a da formă de tuburi, a le umple și a le pune împreună, presate pe ambele părți laterale.

Acești cârnați sunt mai proaspeți decât cei de la măcelărie. Cârnații de casă pot fi preparați proaspăt după gustul tău și cu siguranță îți vor încânta oaspeții. Accesoriul pentru cârnați îți permite să prepari proprii tăi cârnați din carne de pui, vită, porc sau vegetarieni.

Discuri perforate, adecvate pentru diferite tipuri de alimente. Calitatea în care poți avea încredere. Oțelul inoxidabil este un material durabil, care necesită puțină întreținere, este igienic, are suprafața netedă, nu lasă gust mâncării și foarte ușor de curățat. Toate acestea îl fac cea mai bună alegere pentru mărunțire.

Standarde germane de calitate pentru fiabilitate și longevitate. O mașină de tocat carne trebuie să fie de calitate superioară pentru a asigura performanțe remarcabile chiar și în cazul procesării unei cantități mari. Această mașină de tocat carne respectă standardele de calitate superioară germane ale mărcii Bosch. Garantează durabilitatea, fiabilitatea și perfecțiunea tehnică.

Accesorii incluse: discuri: 3,8 / 8, accesoriu pentru chiftele Kebbe, pâlnie de cârnaţi.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.