produse

Mașină manuală de tocat carnea Reber 8690 N n.5, Găuri sită 4.5mm

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
COD: 8690 N
EAN: 8013152869007
Date brute
G: 1,54kg

Descriere

Mașină de tocat carne manuală Reber 8690 N

Mașină pentru tocat carnea manuală Reber 8690 N- n.5, corp din fontă, tratat cu staniu.
Fixare cu clemă și strângere cu filet.
Accesorii incluse: 1 cuțit și 1 sită, diametrul 4.5 mm.
Cuțit cu o suprafață de tăiere mare, pentru o durată mai lungă de utilizare și tăiere performantă (cuțitul se poate ascuți)
Manivelă cu fixare de siguranță.
Elice cu pas variabil ce favorizează avansarea cărnii.
Maximă siguranță și simplicitate în utilizare.
Dimensiuni:22,5x20x26,5 (h) cm
Greutate: 1,54 kg
Accesorii disponibile: Pâlnie pentru umplut cârnații 4017str. / Cuțit din oțel inoxidabil 4024 A.
 Culoare: Gri

rebermanualgrinder-00.jpg

Mașina de tocat manuală este simplă și ușor de utilizat, corp din fontă sau oțel inoxidabil, ambele de uz alimentar, cuțit și sită cu găuri de 4.5 mm diametru. Cuțitul cu suprafața mare de tăiere pentru timp mai lung de funcționare și o tăiere mai bună. Siguranța -Sistemul de închidere. Melcuri variate pentru a îmbunătăți procesul de tocare.

rebermanualgrinder-01.jpg

Reber: Scurtă istorie și tradiție. "Am luat ființă în 1964 în Luzzara, o câmpie fertilă, străbătută de râul Po, locul tradițiilor seculare și al celor care iubesc mâncarea bună. Inițial am lucrat pentru terți, apoi am început producția de aparate de uz casnic. În timp am extins producția, îmbunătățit și diversificat-o iar în prezent producem o gamă completă de produse și de mașini pentru industrie. Respectăm rădăcinile noastre, pământul fertil, omul gospodar și harnic, iubim aromele autentice, calitatea în fiecare zi, mâncarea diversificată și gustoasă, așadar am creat aparatele electrocasnice Reber pentru a păstra intactă legătura profundă dintre ingredientele cele mai proaspete și pământul roditor. Fiecare aromă, fiecare savoare, fiecare miros nu sunt doar conservate ci se și păstrează nealterate în timp. Avem posibilitatea de a redescoperi în fiecare zi aceleași momente cu un aparat care a fost construit din respect pentru produsele alimentare și autenticitatea sinceră a acestora. Construim produse de înaltă calitate, fiabile în timp, care funționează în condiții de siguranță. Toate produsele Reber au fost proiectate gândindu-ne la “tine” în primul rând. ”Tu” înseamnă toți cei care lucrează în întreprinderile mici de familie, în comerțul cu amănuntul și doresc să ofere clienților produse de o calitate excelentă. Toți cei care doresc să folosească acasă aparate fiabile și ușor de folosit pentru a-și oferi zilnic cele mai bune și autentice arome."
magNET.ro_partener_Reber_masini_presat_rosii_tocat_carne.jpg

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.