produse

Tocător de carne BOSCH SmartPower MFW2510W, 350W

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MFW2510W
EAN: 4242005135615
Date brute
G: 3,80kg
L: 31,00cm
l: 29,30cm
Î:29,00cm

Descriere

Design compact, cu economie de spațiu și ușor de depozitat. O bucătărie trebuie să aibă spațiu pentru foarte multe lucruri. Datorită dimensiunii sale compacte mașina de tocat carne economisește spațiu, fiind întotdeauna la îndemână și ușor de depozitat - cu adevărat ideală pentru bucătăriile mici.

Alimente procesate uniform în cel mai scurt timp posibil. Indiferent că toci carne pentru burgeri sau pentru cârnați, cele mai multe preparate au gust mai bun atunci când ingredientele sunt procesate fin. Mașina de tocat carne oferă performanțe superioare și procesează ingredientele uniform în cel mai scurt timp posibil.

Acești cârnați sunt mai proaspeți decât cei de la măcelărie. Cârnații de casă pot fi preparați proaspăt după gustul tău și cu siguranță îți vor încânta oaspeții. Accesoriul pentru cârnați îți permite să prepari proprii tăi cârnați din carne de pui, vită, porc sau vegetarieni.

Discuri perforate, adecvate pentru diferite tipuri de alimente. Calitatea în care poți avea încredere. Oțelul inoxidabil este un material durabil, care necesită puțină întreținere, este igienic, are suprafața netedă, nu lasă gust mâncării și foarte ușor de curățat. Toate acestea îl fac cea mai bună alegere pentru mărunțire.

Accesorii incluse: site: 3,8 / 8 mm, pâlnie de cârnaţi.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.