produse

Maşină de tocat carne electrică Bosch CompactPower MFW3520G, 500 W, alb-verde, pâlnie de cârnaţi, accesoriu Kebbe

Stoc epuizat

Fabricat în*:

Poland
Polonia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 513,99 Lei
Diferență: 104,00 Lei
409,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
COD: MFW3520G
Date brute
G: 4,10kg

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Design compact, cu economie de spațiu și ușor de depozitat. O bucătărie trebuie să aibă spațiu pentru foarte multe lucruri. Datorită dimensiunii sale compacte mașina de tocat carne economisește spațiu, fiind întotdeauna la îndemână și ușor de depozitat - cu adevărat ideală pentru bucătăriile mici.

Design elegant cu spațiu integrat de depozitare. Acum nu mai trebuie să cauți accesoriile! Mașina de tocat carne este elegantă, iar discurile pot fi stocate în compartimentul integrat de depozitare pentru a fi mereu la îndemână.

Design ingenios cu cablu ușor de depozitat. Uită de încercările de a ascunde cablul și de a crea mai mult spațiu în bucătărie. Această mașină de tocat carne are un compartiment pentru stocarea cablului unde acesta poate fi depozitat cu ușurință.

Alimente procesate uniform în cel mai scurt timp posibil. Indiferent că toci carne pentru burgeri sau pentru cârnați, cele mai multe preparate au gust mai bun atunci când ingredientele sunt procesate fin. Mașina de tocat carne oferă performanțe superioare și procesează ingredientele uniform în cel mai scurt timp posibil.

Cuțit cu două tăișuri pentru o tocare temeinică. De obicei, mașinile de tocat carne au un cuțit cu un singur tăiș. Cuțitul din oțel inoxidabil, cu două tăișuri, garantează întotdeauna o utlizare ușoară și tocare temeinică. Cuțitul se potrvește perfect: mărunțește carnea și legumele și este ușor de montat și de curățat.

Tubul face diferența. Poți prepara kebbe chiar dacă nu ai mult timp. Accesoriul este conceput pentru a facilita procesul de preparare. Îl poți utiliza pentru a da formă de tuburi, a le umple și a le pune împreună, presate pe ambele părți laterale.

Acești cârnați sunt mai proaspeți decât cei de la măcelărie. Cârnații de casă pot fi preparați proaspăt după gustul tău și cu siguranță îți vor încânta oaspeții. Accesoriul pentru cârnați îți permite să prepari proprii tăi cârnați din carne de pui, vită, porc sau vegetarieni.

Discuri perforate, adecvate pentru diferite tipuri de alimente. Calitatea în care poți avea încredere. Oțelul inoxidabil este un material durabil, care necesită puțină întreținere, este igienic, are suprafața netedă, nu lasă gust mâncării și foarte ușor de curățat. Toate acestea îl fac cea mai bună alegere pentru mărunțire.

Caracteristici produs:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)