produse

Mașină de tocat carne BOSCH ProPower MFW68640, 800W, 3 discuri incluse depozitabile (3mm, 4.8mm, 8mm), 4,3kg/min, 10 funcții, Buton inversare, Pâlnie cârnați, Accesoriu Kebbe, Mâner, 79dBA

Stoc epuizat

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 919,99 Lei
Diferență: 190,00 Lei
729,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
COD: MFW68640
EAN: 4242002770864
Date brute
G: 7,10kg
L: 39,80cm
l: 28,30cm
Î:29,00cm

Accesorii

69,99 Lei

Descriere

Design elegant cu spațiu integrat de depozitare. Acum nu mai trebuie să cauți accesoriile! Mașina de tocat carne este multifuncționale, iar discurile pot fi stocate în compartimentul integrat de depozitare pentru a fi mereu la îndemână.

Manevrare ușoară datorită mânerului practic. Adesea nu există suficient spațiu pe blat sau în bucătărie. Cu ajutorul mânerului practic poți să muți mașina de tocat carne după cum este necesar sau să o depozitezi rapid ceea ce-ți oferă mai mult spațiu pentru alte ustensile.

Carne procesată rapid datorită motorului puternic. Vrei rezultate perfecte chiar și în cazul ingredientelor dificil de procesat? Datorită motorului puternic ingredientele sunt procesate uniform și rapid. Obții cu ușurință ingrediente procesate perfect pentru preparatele tale.

Prelucrează cantități mari într-un timp scurt. Uneori trebuie să prelucrezi cantități mari de carne într-un timp destul de scurt. Datorită motorului puternic mașina de tocat de calitate superioară este ideală pentru procesarea rapidă a cantităților mari.

Îndepărtează alimentele blocate cu o simplă apăsare de buton. Ingredientele dificile pot bloca mașina de tocat. Aici intervine funcția de inversare care ajută la eliminarea alimentelor rămase blocate. Datorită acestei funcții mașina de tocat carne este pregătită ușor și rapid pentru o nouă utilizare.

Peste 10 funcții precum tocarea sau mărunțirea. Știai că o mașină de tocat carne poate face mai mult decât să toace carnea? Cu peste 10 funcții, mașina de tocat de carne poate toca pește sau carne, poate mărunți legume, brânză și multe altele. Datorită versatilității sale acesta este un ajutor ideal pentru tine.

Ajută la pregătirea unei game largi de preparate. Nu îți face griji în privința timpului de preparare al mesei. Accesoriul de mărunțire va fi de mare ajutor. Este potrivit pentru o varietate de ingrediente, precum legume, fructe, brânză, nuci sau ciocolată.

Cârnați mai proaspeți decât cei de la măcelărie. Cârnații proaspeți, făcuți în casă după gustul tău, cu siguranță îți vor încânta oaspeții. Accesoriul pentru cârnați îți permite să prepari proprii tăi cârnați din carne de pui, vită, porc sau vegetarieni.

Accesoriul care face diferența. Poți prepara kebbe chiar dacă nu ai mult timp. Accesoriul este conceput pentru a facilita procesul de preparare. Îl poți utiliza pentru a da formă de tuburi,pentru a le umple și a le pune împreună, presate pe ambele părți laterale.

Discuri perforate, adecvate pentru diferite tipuri de alimente. Calitatea în care poți avea încredere. Oțelul inoxidabil este un material durabil care necesită puțină întreținere, este igienic, are suprafața netedă, nu lasă gust mâncării și foarte ușor de curățat. Toate acestea îl fac cea mai bună alegere pentru mărunțire.

Standarde germane de calitate pentru fiabilitate și longevitate. O mașină de tocat carne trebuie să fie de calitate superioară pentru a asigura performanțe remarcabile chiar și în cazul procesării unei cantități mari de ingrediente. Această mașină de tocat carne respectă standardele de calitate superioară germane ale mărcii Bosch. Garantează durabilitatea, fiabilitatea și perfecțiunea tehnică.

Caracteristici produs:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)