produse

Mașină de tocat TEFAL 7 în 1 NE108831, 1400W, 1.7kg/min, funcție reverse, 3 site din inox, 3 cilindrii pentru feliere, accesoriu pentru cârnați, culoare: negru

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
COD: NE108831
EAN: 3016661154065

Documente oficiale

Descriere

NE108831-01.jpg

Este partenerul ideal în orice bucătărie atunci când dorești să prepari orice tip de rețetă.
 Toacă cu succes orice tip de carne și prepară salate, garnituri, cârnați de casă și multe altele cu mașina de tocat carne tefal 7 în 1 care procesează până la 1,7 kg de carne pe minut.

Produsul oferă posibilitatea preparării unei game mari de rețete, rapid și simplu. Datorită unui set versatil de accesorii: conuri pentru răzuire și feliere, 2 site din inox și accesoriu pentru cârnați.

Produsul este prevăzut cu un mâner pentru a fi ușor de transportat și depozitat, Datorită designului compact produsul este ușor de depozitat, fiind partenerul ideal și mereu la îndemână atunci când vrei să prepari rețete delicioase pe bază de carne tocată.

NE108831-00.jpg

Caracteristici esențiale:
-Eficientă maximă. Chiar dacă este un produs compact, HV1 toacă până la 1.7 kg de carne pe minut datorită puterii sale de până la 1400 W.
-Funcție de rotire în sens invers. Toacă orice fel de carne fără să-ți faci griji privind blocarea mașinii datorită funcției de rotire în sens invers.
-Accesorii versatile. 3 conuri pentru feliere și radere fină sau grosieră, 2 site din inox pentru tocare medie și grosieră, accesoriu pentru cârnați.
-Ușor de folosit. Produsul este prevăzut cu un mâner pentru a fi ușor de transportat și depozitat.



Specificatii:
*Putere: 1400W.
*Debit maxim de carne: 1.7 (kg/min).
*Diametrele sitelor: 54 mm.
*Grosimile sitelor: 3 mm.
*Materialul tavii: plastic.
*Accesoriu pentru carnati: da.
*Accesoriu pentru razuire: da.
*Accesorii pentru maruntire: da.
*Cilindri din inox.
*Functii/tipuri de maruntire.
*Radere fina si grosiera, feliere.
*Functie Reverse: (de rotire inapoi da).
*Compatibil cu masina de spalat vase: cu exceptia componentelor metalice.
*Tara de origine: china.

masini%20de%20tocattefal.jpg

Istoria brandului Tefal :
 A început în 1954, când brandul a fost fondat în Franța de Marc Grégoire, după ce a făcut prima tigaie antiaderentă pentru soția sa acasă. A aplicat treptat suprafața pe alte ustensile de bucătărie și s-a născut o revoluție în gătit. De-a lungul istoriei sale îndelungate, marca a venit cu un număr imens de inovații revoluționare, inclusiv un fier de călcat fără fir. În prezent, gama largă a mărcii Tefal include nu numai aproape toate ajutoarele de bucătărie concepute, ci și, de exemplu, fiarele de călcat sau cântarele. Din 1968, marca Tefal aparține puternicului grup internațional SEB.

 

Review-uri / Comentarii

3.0
1 review
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(1)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Doruleț Aurel

21 Dec 2021

Masina de tocat carne, Tefal HV1

Achizitie verificata

Ok, cred ca aceasta e calea de transmite parerea mea, legat de achizitia unui aparat electrocasnic! Nu l-am putut testa imediat, dar acum, cu sarbatorile, am gasit ocazia (de fapt, asta a fost motivul!). Asadar:
- partea comerciala (comanda, comunicare, competitivitate, promptitudine a livrarii sau, mai pe scurt, seriozitate) in acest caz, fara repros! Nu pot extine aprecierea la alte produse si capitole dar, apreciez activitatea voastra, vis-a-vis de tendinta de monopolizare a unora;
- legat de aparatul achizitionat (o masina de tocat carne, Tefal HV1), am mai multe obsevatii, numai dupa o prima utilizare, intelegand si faptul ca, aparatul este de categorie ,,low level":
- a tocat bine carnea, dar,
- palnia de alimentare este cam instabila pe pozitie si daca te sprijini, accidental, pe o margine, sare de pe pozitie si aduni carnea de pe masa;
- intrarea in zona de alimentare cu carne ar trebui sa aiba diametrul mai mare, deoarece, acum, pistonul manual de presare se blocheaza cand este mai multa carne si o impingi in masina mai sigur cu mana (intrarea ar trebui sa aiba o forma tronconica pronuntata);
- am sesizat ca motorul (in fapt, carcasa) s-a incalzit destul de pronuntat, dupa cateva minute (si vre-o 2 kg de tocatura), fara a simti altceva in neregula; dar mi-e destul de clar ca, chiar daca din motiv de costuri, motorul e dimensionat la limita;
- la umplerea carnatilor am gasit o lipsa importanata: melcul de impingere a umpluturii se sprijina doar pe un capat (cel ce se cupleaza la motor), celalalt capat este liber si e destul de clar ca mai trebuie o piesa acolo, care sa inlocuioasca sita de taiere/centrare si sa blocheze deplasarea axiala sau radiala a axului melcat, permitand avansul umpluturii; (oare proiectantul sau producatorul nu au incercat niciodata aceasta functie, cu dispozitivele oferite consumatorului?);
- palnia (conul) de umplere a carnatilor are diametrul la varf prea mare (potrivit, poate, pentru lebervursti sau caltabosi);
- cred ca viteza de rotatie la umplerea carnatilor (cat am folosit functia, trecand repede la varianta manuala) este prea mare, gura de alimentare neasigurand usor cantitatea de umplutura necesara (neajuns remarcat si la tocat) dar si manipularea matului umplut, care mai este segmentat prin rasucire, deci, ar trebui o viteza mai mica sau 2 viteze (una pentru tocat si alta pentru umplere).
In concluzie, un aparat adecvat gradului de utilizare (tocat de cateva ori pe an, umplut carnati (probabil) o data si de cateva ori, tocat legume dar, cu aceste amendamente de functionalitate . Chiar daca e un produs made PRC, este totusi marca TEFAL) si tinand cont ca istoria ei a inceput intr-o bucatarie casnica, nimeni din cei care au preluat-o nu trebuie sa uite ce si cum se intampla acolo.
Nu-mi dau seama daca aceste observatii vor fi analizate (sau vor ajunge) la cei ce proiecteaza sau produc aparatul (voi fiind doar comercianti cu zeci sau sute de alte produse) dar, cred ca ele ar putea fi valorificate, fara costuri suplimentare semnificative si cu o crestere a utilitatii functiilor .
Sarbatori fericite!
aurelD

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.