produse

Mașină de tocat Philips HR2721/00 [Gama Viva Collection]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HR2721/00
Date brute
G: 4,47kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Blendere, storcatoare, roboti de bucatarie, mixere verticale, accesorii originale
 

Capacitate de tocare de până la 2,3 kg într-un minut. Putere nominală 500 W, putere maximă 1800 W pentru a toca rapid şi uşor.

2 discuri igienice pentru tocat din oţel inoxidabil (5 mm şi 8 mm). Cele 2 discuri igienice pentru tocat din oţel inoxidabil (5 şi 8 mm) se adaptează stilului tău de tocat şi felurilor de mâncare preferate. De la 5 mm la 8 mm.

Cuţit şi şurub cu corectare automată pentru asamblare întotdeauna corectă. Cuţitul poate fi asamblat corect numai pe şurubul de alimentare.

Cilindri pentru feliere şi radere incluşi. Tăierea legumelor nu a fost niciodată mai uşoară cu cei 2 cilindri pentru legume incluşi. Cu cilindrul de tăiere poţi mărunţi rapid legumele pentru reţetele tale preferate. Cilindrul de feliere taie legumele imediat!

Accesorii pentru umplerea cârnaţilor 12 mm (subţire) şi 22 mm (gros). Cele două accesorii pentru umplerea cârnaţilor de dimensiuni diferite îţi permit să obţii diferite tipuri de rezultate. Utilizează accesoriul de 12 mm pentru rezultate ce oferă cârnaţi mai subţiri sau pe cel de 22 mm pentru rezultate ce oferă cârnaţi mai groşi.

Accesoriu pentru curăţare inovator, cu 2 laturi. Accesoriul pentru curăţare inovator, cu 2 laturi reduce cu 50% timpul de curăţare. După tocare, fixează pur şi simplu ecranul de tocare pe dispozitivul de curăţare şi clăteşte sub jet de apă. Fără curăţări anevoioase şi orificiile înfundate ale ecranului!

Putere 1800 W, putere nominală motor 500 W. Capacitate de tocare fără efort de până la 2,3 kg într-un minut.

Aparat pentru Kebbe inclus. Aparat pentru Kebbe inclus.

Cuplajul din metal durabil poate rezista la tocare de mare putere. Cuplajul mecanismului complet metalic este conceput să reziste la tocare de mare putere.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.