produse

Sistem de filtrare al apei Water1One RO Premium, Osmoză Inversă + filtrul RedOX, apă alcalină

1.799,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: RO Premium

Descriere

RO Premium: este plăcerea de a bea o apă pură, cu un conținut ridicat de hidrogen.

Water1One combină în acest pachet, un sistem de filtrare cu ajutorul osmozei inverse și un filtru redOX, astfel, apa pură va căpăta puteri vindecătoare, fiind binecunoscut faptul că apa bogată în hidrogen este o apă alcalină, încărcată cu potențial anti-oxidant care poate ameliora anumite afecțiuni ale tractului digestiv și care luptă împotriva îmbătrânirii premature a celulelor.

Sistemul multi-etapă de filtrare se bazează pe o componentă pre-filtrare compusă dintr-o combinație de filtru cu sediment grosier + filtru din mesă de cărbune activ provenit din nuca de cocos + ultrafiltrare la 0,1 microni, apoi apa trece prin membrana osmotică, apoi, pentru a desăvârși totul, am adăugat un bloc post-filtrare compus din filtru cu granule de cărbune activ și filtru pentru remineralizarea apei, astfel încât apa care rezultă să fie pură și să conțină doar acele elemente de care corpul uman are nevoie. La sfârșit, ca și bonus, am adăugat filtrul RedOX, acesta adaugă conținut suplimentar de hidrogen în apă, activand apa, în sensul în care aceasta capătă potențial anti-oxidant și devine alcalină.

Folosirea unui sistem de filtrare cu osmoza inversă vă asigură că acest sistem va îndepărta din apă majoritatea protozoarelor, bacteriilor, virușilor, metalelor grele.

Sistemul de filtrare RO Premium poate funcționa doar în rețele de alimentare care asigură o presiune minimă de alimentare de 2,5 bari. In caz contrar, este nevoie ca sistemului să i se adauge o pompă pentru menținerea presiunii, din gama noastră de produse.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.