produse

Sistem de filtrare al apei Water1One RO+ Plus, Osmoză Inversă + filtrul pentru remineralizare

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: RO+ Plus

Descriere

Water1One RO+ Plus: este puterea sistemelor de filtrare cu Osmoză Inversă care transformă ca prin magie apa de la rețea în apă perfectă pentru băut, la fel de bună ca apa izvoarelor de munte.

Water1One folosește materiale premium și tehnologii de ultimă oră pentru a produce sisteme de filtrare a apei care vor performa în orice situație. Sistemul de filtrare cu Osmoză Inversă RO+ Plus este un sistem multi-etapă care pune în centrul sistemului puterea membranei osmotice dar adaugă module de filtrare pre- și post- membrana osmotică. Pentru pre-filtrare se foloseste o combinație de filtru cu sediment grosier + filtru din mesă de cărbune activ provenit din nuca de cocos + ultrafiltrare la 0,1 microni, apoi apa trece prin membrana osmotică, apoi, pentru a desăvârși totul, am adaugat un bloc de filtrare post- compus din filtru cu granule de cărbune activ și filtru pentru remineralizarea apei, astfel încât rezultatul să fie o apă insipidă, inodoră, incoloră, perfect echilibrată pentru minte și trup. Folosirea unui sistem de filtrare cu osmoză inversă vă asigură că acest sistem va îndepărta din apă majoritatea protozoarelor, bacteriilor, virusilor, metalelor grele.

Filtrul pentru remineralizare adaugă elementele esențiale în apă, făcând apa aceasta perfectă pentru băut.

Sistemul de filtrare RO+ Plus poate funcționa doar în rețele de alimentare care asigură o presiune minimă de alimentare de 2,5 bari. In caz contrar, este nevoie ca sistemului să i se adauge o pompă pentru menținerea presiunii, din gama nostră de produse.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.