produse

Sistem de filtrare al apei Water1One HoReCa, 6 filtre

999,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: HoReCa

Descriere

HoReCa este un sistem multi-etapă de filtrare al apei care se adresează segmentului HoReCa, adică barurilor, restaurantelor, hotelurilor sau altor afaceri care folosesc apa la preparate lichide sau semi-solide.

Utilizează o combinație de filtru din mesă de cărbune activ provenit din nuca de cocos + 5 x filtre din rășină specială CWR. Astfel, se înlătură din apa de la rețea noroiul, nisipul, rugina, calcarul, coloizi, materia organică, unele organisme vii dar și mirosul, gustul sau culoarea iar rășina specială înlătură calcarul și alte elemente chimice din apă astfel încat aceasta capătă proprietățile perfecte pentru a fi utilizată pentru cafea, ceai, cocktail sau alte preparate în care se introduce apă. Mai mult, apa devine moale, sporind durata de viață a aparatelor utilizate în acest tip de afaceri. Acest sistem de filtrare este îndrăgit și recomandat de majoritatea celor care au optat pentru a îl avea în bucătărie.

Acest sistem de filtrare funcționează în orice rețea de apă, totuși, pentru rezultate optime, recomandăm ca presiunea apei din rețea să fie de cel puțin 2,5 bari.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.