produse

Fierbător din sticlă Philips HD9339/80 [Gama 5000]

COD: HD9339/80
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Miercuri 23 Iun. - Joi 24 Iun.
249,99 Lei -28%
mai ieftin cu 70,00 Lei
179,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - (până la revocare) unul dintre produsele de bucătărie Philips evidențiate, înregistrează-l pe www.philips.ro și beneficiezi de garanție 3 (2 + 1) ani, fără costuri suplimentare!

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acesta, beneficiază de această extensie de garanție.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

Element de încălzire plat pentru fierbere rapidă. Un element de încălzire ascuns din oţel inoxidabil asigură fierbere rapidă şi curăţare facilă.

Filtrul cu microsită captează particulele mici de calcar. Un filtru detaşabil cu microsită pe gura de scurgere captează particulele mici de calcar de până la 200 de microni pentru a asigura o cană curată.

Sistem de siguranţă multiplă împotriva încălzirii în gol. Sistem de siguranţă multiplă împotriva încălzirii în gol, cu oprire automată atunci când apa este gata.

Indicator luminos albastru. Lumina elegantă şi intuitivă a senzorului este integrată în baza din sticlă transparentă pentru a-ţi arăta când fierbătorul este pornit.

Indicator de nivel al apei uşor de citit. Nivelul apei este uşor de citit cu ajutorul unui indicator amplasat pe ambele părţi laterale ale fierbătorului.

Indicator o ceaşcă pentru a fierbe doar apa de care ai nevoie. Permiţând consumatorilor să fiarbă cantitatea de apă de care au nevoie şi economisind aşadar energie şi apă, contribuind la un mediu mai sănătos.

Capac detaşabil pentru acces uşor în timpul curăţării. Capac complet detaşabil pentru acces uşor în timpul curăţării.

Reumplere uşoară prin capac sau gura de scurgere. Fierbătorul poate fi umplut prin gura de scurgere prin deschiderea capacului detaşabil.

Fierbător fără fir cu bază Pirouette 360°. Fierbătorul fără fir este aşezat pe o bază Pirouette 360° pentru ridicare şi amplasare uşoare.

Sistem de rulare a cablului pentru ajustare şi depozitare uşoare. Cablul poate fi înfăşurat sub bază, deci are lungimea potrivită pentru orice bucătărie şi poate fi depozitat uşor.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)