produse

Fierbător din plastic Philips HD9318/00 [Gama 3000]

COD: HD9318/00
Stoc epuizat

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

Element de încălzire plat pentru fierbere rapidă. Un element de încălzire ascuns din oţel inoxidabil asigură fierbere rapidă şi curăţare facilă.

Filtrul cu microsită captează particulele mici de calcar. Un filtru detaşabil cu microsită pe gura de scurgere captează particulele mici de calcar de până la 200 de microni pentru a asigura o cană curată.

Sistem de siguranţă multiplă împotriva încălzirii în gol. Sistem de siguranţă multiplă împotriva încălzirii în gol, cu oprire automată atunci când apa este gata.

Lampa de control indică dacă fierbătorul este pornit. Ledul indicator elegant încorporat în comutatorul de pornire/oprire se aprinde când fierbătorul este pornit.

Indicator de nivel al apei uşor de citit. Nivelul apei este uşor de citit cu ajutorul unui indicator amplasat pe partea laterală a fierbătorului.

Indicator pentru o ceaşcă, pentru a fierbe doar apa de care ai nevoie. Permiţând consumatorilor să fiarbă cantitatea de apă de care au nevoie şi economisind aşadar energie şi apă, contribuind la un mediu mai sănătos.

Capac cu resort şi deschizătură mare pentru curăţare. Capacul se deschide uşor la simpla apăsare a unui buton, evitând contactul cu aburii. Gura largă de deschidere simplifică curăţarea.

Reumplere uşoară prin capac sau gura de scurgere. Fierbătorul poate fi umplut prin gura de scurgere sau prin deschiderea capacului cu resort.

Fierbător fără fir cu bază Pirouette 360°. Fierbătorul fără fir este aşezat pe o bază Pirouette 360° pentru ridicare şi amplasare uşoare.

Sistem de rulare a cablului pentru ajustare şi depozitare uşoare. Cablul poate fi înfăşurat sub bază, deci are lungimea potrivită pentru orice bucătărie şi poate fi depozitat uşor.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)