produse

Fierbător de apă TEFAL Smart'n Light KO851830, 1800W, 1.7l, 5 trepte (40°~100°), Păstrare la cald 30min, Rece la atingere, Pereți dubli inox, Ecran digital, Filtru anticalcar detașabil, Bază 360°, Oprire automată

COD: KO851830
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Miercuri 23 Iun. - Joi 24 Iun.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
409,99 Lei -41%
mai ieftin cu 170,00 Lei
239,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România

Documente oficiale

Manualul utilizatorului TEFAL KO851830 (lb. română pag. 48)01 iunie 20211,24MB

Descriere

Control al temperaturii cu o simplă atingere. Înfrumusețează-ți bucătăria cu un fierbător intuitiv și avansat ce este la fel de frumos pe cât este de util. Cu fierbătorul electric Tefal Digital, te bucuri de băuturi la temperatura perfectă, datorită ecranului digital cu afisaj al temperaturii și 5 setări de temperatură. Cu un design simplu, dar totuși modern, și funcții inteligente, băuturile tale favorite sunt la dispoziția ta cu o simplă atingere.

Fierbătorul modern, cu funcție de ajustare a temperaturii. Bucură-te de băuturi calde la temperatura ideală datorită fierbătorului electric Tefal Digital, cu un design modern, ce este la fel de atrăgător pe cât este de util. Acesta dispune de un ecran digital ce afișează temperatura apei și oferă posibilitatea de a selecta în 5 trepte de temperatură, de la 40°C până la 100°C cu o simplă atingere. Peretele dublu menține căldură la interior, în timp ce suprafața de la exterior rămâne rece la atingere. Funcția de Păstrare la cald, cu o durată de până la 30 de minute, oferă confort sporit, în timp ce capacul ce deschidere automată permite o alimentare ușoară a fierbătorului. Baza rotativă 360° și funcția de Oprire Automată completează pachetul perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Datorită capacității de 1.7 L, poți prepara până la 7 băuturi în același timp pentru tine și cei dragi, iar filtru anticalcar este detașabil și ușor de curățat.

Recomandări de utilizare. Deși toate tipurile de ceai provin din aceeași plantă (camellia sinensis), gustul lor și tipul variază în funcție de regiunea unde ceaiul este produs, de metoda de procesare (există diferite procese de fermentare și de uscare și tehnici de rulare) și de gradul acestora (frunze întregi sau rupte, resturi și praf).
  - Ceaiul verde: Frunze uscate rulate, care sunt tocate și ușor prăjite pentru a le împiedica fermentarea. Lăsați la infuzat timp de numai 3 minute. Ceaiurile verzi au arome subtile, de multe ori sunt amare și foarte deschise la culoare.
  - Ceaiul negru: Este obținut din frunze mai bătrâne, care sunt rulate, uscate și fermentate timp îndelungat. Infuzați-le timp de 5 minute (sau mai mult pentru ceai în stil turcesc sau rusesc). Oferă un gust puternic și o culoare cărămizie puternică.
  - Ceaiul Oolong: La jumătate între ceaiul verde și cel negru. Ușor fermentat. Infuzați timp de 7 minute. Un gust mai puțin pronunțat și nu la fel de închis la culoare.
Deși puritanii preferă să consume ceaiul simplu, este posibil să doriți să adăugați lapte rece în ceașca dumneavoastră înainte de a turna ceaiul (cu ceaiul Indian sau din Ceylon), sau să adăugați zahăr, iar apoi lămâie (cu ceaiul verde sau lipsit de arome).

Temperaturi recomandate:
  - 
70°C : ceai alb
  - 80-85°C : ceai verde
  - 90°C : cafea proaspăt măcinată
  - 95°C : ceai negru
  - 100°C : apă fierbinte/infuzii

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)