produse

Fierbător de apă Cuisinart Style CPK18E, Putere 3000W, Capacitate 1.7l, 6 temperaturi presetate (75°~100°), KeepWarm 30min, Capac motorizat, Filtru anticalcar inox, Bază 360°, Nivel iluminat albastru (Stainless Steel)

COD: CPK18E
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Miercuri 23 Iun. - Joi 24 Iun.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
549,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 3 ani
Asigurată de: Cuisinart România

Descriere

Dacă iubeşti ceaiul şi cafeaua, atunci ai vrea ca apa să atingă o temperatura potrivită pentru bautură ta fierbinte. Cu cele 6 temperaturi presetate cu butoane de selecţie directă, fierbătorul permite infuzarea unui ceai verde sau alb între 70°C şi 80°C, sau a unui ceai negru sau roşu între 90°C şi 100°C.

Uşor de utilizat şi de întreţinut, cu o carcasă din oţel inoxidabil slefuit, care vă garantează o rezistenţă excelentă la coroziune, lovituri şi şocuri termice, fierbatorul Cuisinart poate deveni cu uşurinţă partenerul perfect al fiecărei dimineţi.

Cu o putere de 2750 W, face faţă oricăror cerinţe, temperaturile putând fi setate în intervalul 75-100°C. Este prevăzut cu un filtru anti-calcar din oţel inoxidabil foarte uşor de curăţat, fiind demontabil. Dispune de o funcţie care vă menţine caldă băutura favorită până la 30 minute şi de un indicator pentru capacitate iluminat în culoare albastră.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)