produse

Fierbător de apă Cuisinart Style CPK17E, Putere 2750W, Capacitate 1.7l, 4 temperaturi presetate (85°~100°), KeepWarm 30min, Capac motorizat, Filtru anticalcar inox, Bază 360°, Nivel iluminat albastru (Stainless Steel)

COD: CPK17E
Bucureşti: Ultimul în stoc
Estimat livrare
Miercuri 23 Iun. - Joi 24 Iun.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
488,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 3 ani
Asigurată de: Cuisinart România

Descriere

Dacă iubeşti ceaiul şi cafeaua, atunci ai vrea ca apa să atingă o temperatura potrivită pentru băutura ta fierbinte. De exemplu, ceaiul verde are un gust mult mai bun când este preparat cu apă încalzită la 85°C, în timp ce persoanelor care preferă ceaiul negru sau cafeaua se vor bucura de o aroma mai bogata a acestora atunci când apa atinge temperatura de fierbere.

Uşor de utilizat şi de întreţinut, cu o carcasă din oţel inoxidabil slefuit, care vă garantează o rezistenţă excelentă la coroziune, lovituri şi socuri termice, fierbatorul Cuisinart poate deveni cu uşurinţă partenerul perfect al fiecarei dimineţi. C

u o putere de 2750W, face faţă oricăror cerinţe, temperaturile putând fi setate din 5 în 5 grade în intervalul 85-100⁰C. Este prevazut cu un filtru anti-calcar din oţel inoxidabil foarte uşor de curăţat, fiind demontabil. Dispune de o funcţie care va menţine caldă bautura favorită până la 30 minute şi de un indicator pentru capacitate, iluminat în culoare albastră.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)