produse

Fierbător de apă BOSCH TWK8611P, Gama Styline, Putere 2000-2400W, Capacitate 1.5l, 4 temperaturi, KeepWarm 30min, Scală gradată, Pereți dubli, Filtru anticalcar detașabil, Bază 360° (Stainless Steel and White)

COD: TWK8611P
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Marți 27 Iul. - Miercuri 28 Iul.

Fabricat în*:

Hong Kong (China)
Hong Kong
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
439,99 Lei -27%
mai ieftin cu 120,00 Lei
319,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România

Descriere

Carcasă din oțel inoxidabil cu perete dublu, pentru confort și siguranță. Mai mult confort și siguranță, cu o calitate superioară. Carcasa din oțel inoxidabil cu perete dublu înseamnă că suprafața exterioară nu se încălzește foarte tare păstrând mai mult timp apa caldă în aparat.

Mai puțin calcar pentru mai mult gust și mai multă savoare. Calcarul poate să afecteze gustul ceaiului tău. Datorită filtrului detașabil ai certitudinea că în apă nu ajunge calcar. Deoarece filtrul este ușor de scos și de curățat, acest lucru asigură o durată îndelungată de funcționare a fierbătorului.

Întoarce cana în orice direcție datorită rotirii de 360°. Cuplarea nu a mai fost niciodată atât de ușoară. Fierbătorul va încălzi apa indiferent de locul în care-l așezi pe suport. Suportul cu posibilitate de amplasare a cănii la 360° îți asigură o flexibilitate mai mare și o manevrare mai confortabilă a mânerului. Poți lua cana oriunde ai nevoie.

Scală gradată pentru apă, ușor de citit pe ambele laturi - atât pentru stângaci, cât și pentru dreptaci. Bucură-te de confortul cu care vei umple cana cu cantitatea de apă de care ai nevoie. Scala gradată și ușor de citit pentru apă este vizibilă pe ambele laturi ale ceainicului fiind ideală atât pentru stângaci, cât și pentru dreptaci.

Păstrarea temperaturii dorite până la 30 minute. Apa este fierbinte și tocmai ai primit un telefon urgent? Nu îți face griji, apa rămâne caldă dacă asta îți dorești. Fierbătorul menține apa încălzită la temperatura setată până la 30 de minute. În felul acesta, nu mai trebuie să reîncălzești apa și poți bea ceaiul mai târziu.

Pentru mai mult economie de spațiu. Uneori cablurile pot ocupa destul de mult spațiu. Datorită suportului de înfășurare a cablului, acesta poate fi ajustat la lungimea dorită cand este utilizat.

Încălzire rapidă datorită puterii de 2.400 W. Savurează-ți ceaiul exact atunci când dorești. Fierbătorul puternic de 2.400 W încălzește rapid și ușor apa. Acum ai mai mult timp pentru a-ți savura ceaiul.

Capacul se deschide la atingerea unui buton. Umplerea fierbătorului cu apă trebuie să fie cât mai confortabilă posibil. Capacul acestui fierbător poate fi deschis prin atingerea unui buton.

Igienic și ușor de curățat. Vrei să cureți fierbătorul? Elementul de încălzire este acoperit ceea ce îți asigură o curățare mult mai ușoară a aparatului.

Aromă perfectă a ceaiului datorită celor 4 setări ale temperaturii. Știai că ceaiul negru necesită o temperatură diferită a apei față de cea necesară pentru ceaiul verde astfel încât să își păstreze aroma? Cu TemperatureControl setezi temperatura în funcție de tipul de ceai: 70°C, 80°C, 90°C sau 100°C. Bucură-te de fiecare dată de cea mai bună aromă a ceaiului tău.

Date tehnice:

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)