produse

Fierbător de apă BOSCH TWK7203, Putere 1850-2200W, Capacitate 1.7l, 7 temperaturi, KeepWarm 30min, Scală gradată, Pereți dubli, Ecran tactil, Filtru anticalcar detașabil, Bază 360° (Stainless Steel and Black)

COD: TWK7203
Stoc furnizor

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
554,99 Lei -28%
mai ieftin cu 155,00 Lei
399,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România

Descriere

Carcasă din oțel inoxidabil cu perete dublu, pentru confort și siguranță. Mai mult confort și siguranță, cu o calitate superioară. Carcasa din oțel inoxidabil cu perete dublu înseamnă că suprafața exterioară nu se încălzește foarte tare păstrând mai mult timp apa caldă în aparat.

Ușor de operat - TouchControl. Bucură-te de același confort cu care ești obișnuit la smartphone-ul tău și la fierbătorul tău. Mulțumită afișajului tactil practic, poți activa ușor toate funcțiile, precum pornit/oprit, selecția temperaturii și funcția Keep Warm, atingând ușor suprafața stațiilor de bază, glisând degetul peste zona respectivă și selectând astfel funcția dorită.

Mai puțin calcar pentru mai mult gust și mai multă savoare. Calcarul poate să afecteze gustul ceaiului tău. Datorită filtrului detașabil ai certitudinea că în apă nu ajunge calcar. Deoarece filtrul este ușor de scos și de curățat, acest lucru asigură o durată îndelungată de funcționare a fierbătorului.

Întoarce cana în orice direcție datorită rotirii de 360°. Cuplarea nu a mai fost niciodată atât de ușoară. Fierbătorul va încălzi apa indiferent de locul în care-l așezi pe suport. Suportul cu posibilitate de amplasare a cănii la 360° îți asigură o flexibilitate mai mare și o manevrare mai confortabilă a mânerului. Poți lua cana oriunde ai nevoie.

Scală gradată pentru o vizibilitate ușoară a cantității de apă. Umplerea cu cantitatea necesară de apă este mult mai confortabilă acum. Datorită scalei gradate pentru apă vei vedea mereu câtă apă se află în cană și nu va trebui decât să umpli până la nivelul de care ai nevoie.

Păstrarea temperaturii dorite până la 30 minute. Apa este fierbinte și tocmai ai primit un telefon urgent? Nu îți face griji, apa rămâne caldă dacă asta îți dorești. Fierbătorul menține apa încălzită la temperatura setată până la 30 de minute. În felul acesta, nu mai trebuie să reîncălzești apa și poți bea ceaiul mai târziu.

Pentru mai mult economie de spațiu. Uneori cablurile pot ocupa destul de mult spațiu. Datorită suportului de înfășurare a cablului, acesta poate fi ajustat la lungimea dorită cand este utilizat.

Capacul se deschide la atingerea unui buton. Umplerea fierbătorului cu apă trebuie să fie cât mai confortabilă posibil. Capacul acestui fierbător poate fi deschis prin atingerea unui buton.

Igienic și ușor de curățat. Vrei să cureți fierbătorul? Elementul de încălzire este acoperit ceea ce îți asigură o curățare mult mai ușoară a aparatului.

7 temperaturi, pentru plăcere la comandă. Perfect pentru iubitorii de ceai: cu temperatura potrivită fiecărui tip de ceai, te poți bucura întotdeauna de aroma deplină a ceaiului. Poți alege între 7 setări de temperatură, de 70°C, 75°C, 80°C, 85°C, 90°C, 95°C și 100°C, în funcție de cerințe. Afișajul se aprinde când a fost atinsă temperatura respectivă și ceaiul își poate dezvolta pe deplin aroma, la temperatura exactă de care are nevoie.

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Oana C.

12 feb 2021

Multumita

Am acest fierbător doar de câteva zile, așa că nu știu cum se comportă pe termen lung. Prima impresie e una foarte pozitivă. Arată și funcționează foarte bine. Mă încântă că are pereții dubli și nu există riscul de a mă arde la mână. Sunt foarte încântată și de serviciile firmei magNET. Au fost foarte prompți, implicați și serioși. Bravo! E prima oară când comand de aici. Concluzia e că sunt pe deplin mulțumită și de produs și de servicii.