produse

Fierbător de apă BOSCH DesignLine TWK5P475, Capacitate 1.7l, Putere 2400W (Classic Grey Crystal)

COD: TWK5P475
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Miercuri 23 Iun. - Joi 24 Iun.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
325,99 Lei -23%
mai ieftin cu 76,00 Lei
249,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România

Descriere

Scală gradată pentru vizibilitate ușoară a cantității necesare de apă. Nivelul apei, dintr-o privire. Datorită scalei gradate foarte mari și ușor de citit poți vedea cu ușurință câtă apă se află în cană.

Mai puțin calcar pentru mai mult gust și mai multă savoare. Calcarul poate să afecteze gustul ceaiului tău. Datorită filtrului detașabil ai certitudinea că în apă nu ajunge calcar. Deoarece filtrul este ușor de scos și de curățat, acest lucru asigură o durată îndelungată de funcționare a fierbătorului.

Întoarce cana în orice direcție datorită rotirii de 360°. Cuplarea nu a mai fost niciodată atât de ușoară. Fierbătorul va încălzi apa indiferent de locul în care-l așezi pe suport. Suportul cu posibilitate de amplasare a cănii la 360° îți asigură o flexibilitate mai mare și o manevrare mai confortabilă a mânerului. Poți lua cana oriunde ai nevoie.

Ușor de utilizat și de curățat. Acum poți deschide capacul cu o simplă atingere de buton. Fierbătorul poate fi curățat ușor și rapid datorită deschiderii mari.

Pentru mai mult economie de spațiu. Uneori cablurile pot ocupa destul de mult spațiu. Datorită suportului de înfășurare a cablului, acesta poate fi ajustat la lungimea dorită cand este utilizat.

Economisește timp și energie cu indicatorul pentru numărul de cesti. Cu ajutorul indicatorului pentru numărul de cești acum poți să încălzești cantitatea de apă pe care o dorești. Te ajută să economisești energie și timp fierbând doar cantitatea de apă necesară.

Capacul se deschide la atingerea unui buton. Umplerea fierbătorului cu apă trebuie să fie cât mai confortabilă posibil. Capacul acestui fierbător poate fi deschis prin atingerea unui buton.

Igienic și ușor de curățat. Vrei să cureți fierbătorul? Elementul de încălzire este acoperit ceea ce îți asigură o curățare mult mai ușoară a aparatului. Gură de turnare cu formă ergonomică pentru turnarea ușoară, fără vărsare sau stropire. Forma ergonomică a gurii de turnare îți permite să torni apă în cană fără să o verși sau să te stropești.

http://magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)