produse

Fierbător cu control al temperaturii Philips HD9359/90 [Gama Avance Collection]

COD: HD9359/90
Stoc epuizat

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - (până la revocare) unul dintre produsele de bucătărie Philips evidențiate, înregistrează-l pe www.philips.ro și beneficiezi de garanție 3 (2 + 1) ani, fără costuri suplimentare!

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acesta, beneficiază de această extensie de garanție.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Blendere, storcatoare, roboti de bucatarie, mixere verticale, accesorii originale
 

4 butoane presetate pentru selectarea băuturilor şi a ingredientelor. Setările de temperatură presetate de 40, 60, 80 şi 100 °C vor asigura temperatura corectă pentru laptele bebeluşului, ceai, cafeaua instant, supă sau tăiţei. Consultă întotdeauna indicaţiile producătorului pentru a afla temperatura care trebuie folosită pentru a obţine cea mai bună băutură.

Corp durabil, complet din oţel inoxidabil, pentru o durată lungă de viaţă. Design metalic durabil din oţel inoxidabil, sigur pentru industria alimentară, pentru utilizare fiabilă şi de durată.

Filtrul cu microsită captează particulele mici de calcar. Un filtru detaşabil cu microsită pe gura de scurgere captează particulele mici de calcar de până la 200 de microni pentru a asigura o cană curată.

Element de încălzire plat pentru fierbere rapidă. Un element de încălzire ascuns din oţel inoxidabil asigură fierbere rapidă şi curăţare facilă.

Sistem de siguranţă multiplă împotriva încălzirii în gol. Fierbătorul se opreşte automat când apa este gata, când este ridicat de pe bază sau când există prea puţină apă.

Capac cu resort şi deschizătură mare pentru curăţare. Capacul se deschide uşor la simpla apăsare a unui buton, evitând contactul cu aburii. Gura largă de deschidere simplifică curăţarea.

Indicator de nivel al apei uşor de citit. Nivelul apei este uşor de citit printr-un indicator localizat sub mâner.

Lampa de control indică dacă fierbătorul este pornit. Ledul indicator elegant încorporat în comutatorul de pornire/oprire se aprinde când fierbătorul este pornit.

Funcţia de păstrare a căldurii menţine apa la temperatura setată de tine*. Funcţia de păstrare a căldurii menţine apa din fierbător la o temperatură selectată, astfel încât nu mai trebuie să o fierbi din nou.

* - Funcţia de păstrare a căldurii menţine apa timp de 30 minute la temperatura selectată, cu o toleranţă de ± 5 °C pentru valori sub 100 °C. Dacă alegi 100 °C, apa este păstrată la 90 °C< T <100 °C pentru a evita fierberea repetată.
* - Cu 25 % mai mare decât fierbătorul metalic de tip obişnuit Philips HD9320.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)