produse

Fierbător Philips HD9351/91 [Gama Daily Collection]

COD: HD9351/91
Stoc epuizat

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - (până la revocare) unul dintre produsele de bucătărie Philips evidențiate, înregistrează-l pe www.philips.ro și beneficiezi de garanție 3 (2 + 1) ani, fără costuri suplimentare!

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acesta, beneficiază de această extensie de garanție.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Blendere, storcatoare, roboti de bucatarie, mixere verticale, accesorii originale
 

Corp durabil, complet din oţel inoxidabil, pentru o durată mare de viaţă. Design metalic durabil din oţel inoxidabil, sigur pentru industria alimentară, pentru utilizare fiabilă şi de durată.

Filtrul cu microsită captează particulele mici de calcar. Un filtru detaşabil cu microsită pe gura de scurgere captează particulele mici de calcar de până la 200 de microni pentru a asigura o cană curată.

Reumplere uşoară prin capac sau gura de scurgere. Fierbătorul poate fi umplut prin gura de scurgere sau prin deschiderea capacului cu resort.

Element de încălzire plat pentru fierbere rapidă. Un element de încălzire ascuns din oţel inoxidabil asigură fierbere rapidă şi curăţare facilă.

Sistem de siguranţă multiplă împotriva încălzirii în gol. Fierbătorul se opreşte automat când apa este gata, când este ridicat de pe bază sau când există prea puţină apă.

Lampa de control indică dacă fierbătorul este pornit. Ledul indicator elegant încorporat în comutatorul de pornire/oprire se aprinde când fierbătorul este pornit.

Indicator de nivel al apei uşor de citit. Nivelul apei este uşor de citit printr-un indicator localizat sub mâner.

Capac cu resort şi orificiu mare pentru curăţare. Capacul se deschide uşor la simpla apăsare a unui buton, evitând contactul cu aburii. Orificiul larg simplifică curăţarea.

Fierbător fără fir cu bază Pirouette 360°. Fierbătorul fără fir este aşezat pe o bază Pirouette 360° pentru ridicare şi amplasare uşoare.

Sistem de rulare a cablului pentru ajustare şi depozitare uşoare. Cablul poate fi înfăşurat sub bază, deci are lungimea potrivită pentru orice bucătărie şi poate fi depozitat uşor.

* - 25 % mai mare decât fierbătorul metalic Philips HD9320.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)