produse

Fierbător Philips HD9336/21 [Gama Daily Collection]

COD: HD9336/21
Bucureşti: Stoc magazin
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Miercuri 23 Iun. - Joi 24 Iun.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
144,90 Lei -32%
mai ieftin cu 45,90 Lei
99,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Blendere, storcatoare, roboti de bucatarie, mixere verticale, accesorii originale
 

Indicator intuitiv la 360° pentru nivelul apei. Indicator de nivel de apă uşor de citit din orice unghi datorită materialului transparent. Dungile fine arată cantitatea de apă şi numărul de ceşti.

Bază Pirouette 360° fără fir pentru ridicare şi amplasare uşoare. Bază Pirouette 360° fără fir pentru ridicare şi amplasare uşoare.

Bobină pentru cablu de alimentare pentru depozitare uşoară. Cablul poate fi împachetat în jurul bazei, de aceea este uşor să aşezi fierbătorul în bucătărie.

Capac detaşabil pentru accesibilitate uşoară în timpul curăţării. Capac complet detaşabil pentru accesibilitate uşoară în timpul curăţării.

Filtru anticalcar pentru o ceaşcă curată de apă. Filtrul detaşabil cu microsită de pe gura de scurgere reţine toate particulele de calcar care au o dimensiune mai mare de 180 de microni şi se asigură că apa pe care o pui în cană este curată.

Elementul de încălzire plat este uşor de curăţat. Elementul de oţel inoxidabil ascuns asigură fierbere rapidă şi curăţare facilă.

Design cu protecţie la scurgere abur pt capac, mâner şi comutator. Design cu protecţie de abur pentru capac, mâner şi comutator.

Sistem de siguranţă multiplă. Sistem de siguranţă multiplă împotriva încălzirii în gol, cu oprire automată atunci când este gata sau când este ridicat de pe bază.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)